ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Άλκη στη Θεσσαλονίκη: «Γιατί το έκανες;» φώναξε πατέρας στον 23χρονο κατηγορούμενο καθώς πήγαινε στον Εισαγγελέα

Δολοφονία Άλκη στη Θεσσαλονίκη: «Γιατί το έκανες;» φώναξε πατέρας στον 23χρονο κατηγορούμενο καθώς πήγαινε στον Εισαγγελέα

Ο 23χρονος φερόμενος ως δράστης της δολοφονικής επίθεσης στον Άλκη Καμπανό στη Χαριλάου αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες.

Πιο συγκεκριμένα, του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία με δόλο από κοινού, απόπειρα ανθρωποκτονίας από κοινού και κατά συρροή, επίθεση με τις επιβαρυντικές διατάξεις του αθλητικού νόμου, οπλοφορία και οπλοχρησία με επικίνδυνα μέσα. Ο 23χρονος παραπέμφθηκε στον ανακριτή για να απολογηθεί, όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί, το μεσημέρι της Δευτέρας.

Αρκετές ήταν οι επιθέσεις που δέχθηκε ο 23χρονος καθώς πήγαινε στον Εισαγγελέα σήμερα. Πέρασε την κεντρική είσοδο των δικαστηρίων φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και έχοντας σκυμμένο το κεφάλι, ενώ όσοι ήταν εκεί των έβριζαν με διάφορους τρόπους.

Οσο ο 23χρονος περίμενε έξω από το γραφείο του Εισαγγελέα φρουρούμενος από τρεις αστυνομικούς ο 22χρονος κατηγορούμενος για την δολοφονία του 19χρονου Άλκη, τον πλησίασε ένας άντρας σύμφωνα με το thessnews και τον ρώτησε γιατί το έκανε. Οι αστυνομικοί τον απομάκρυναν και εκείνος τους είπε «Είμαι Άρης, έχω έναν γιο 19 χρόνων ήθελα να μάθω γιατί σκότωσε τον Άλκη».

Δικάζεται στο αυτόφωρο ο 23χρονος για τα ευρήματα σε σύνδεσμο οπαδών

Δικάζεται, αυτή την ώρα, στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, ο 23χρονος που συνελήφθη και κρατείται για τη δολοφονία του 19χρονου στη Χαριλάου, υπόθεση για την οποία παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε Ανακριτή, απ' όπου πήρε προθεσμία για τη Δευτέρα.

Η δίκη στο Αυτόφωρο συνδέεται με τα ευρήματα σε σύνδεσμο οπαδών, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου έγινε αστυνομική έφοδος μετά το φονικό. Όπως κατέθεσε αστυνομικός εξεταζόμενος από το Δικαστήριο, στην κατοχή του 23χρονου βρέθηκαν κλειδιά του συνδέσμου.

Υπενθυμίζεται ότι από τον συγκεκριμένο χώρο (που ήταν κλειδωμένος κατά την άφιξη της αστυνομίας) κατασχέθηκαν -μεταξύ άλλων- αναδιπλούμενοι σουγιάδες, κράνη, βεγγαλικά χειρός, κροτίδες, διάφορα εργαλεία (όπως φτυάρια, σφυριά), δικράνια, μεταλλικοί σωλήνες και ξύλινα ρόπαλα, όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ.

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top