Απίστευτο! Δασκάλα αποπλάνησε εφήβους στην κατασκήνωση

Απίστευτο! Δασκάλα αποπλάνησε εφήβους στην κατασκήνωση

Η Αnne Lakey, η 55χρονη δασκάλα που αντιμετωπίζει 13 κατηγορίες για ασέλγεια σε δύο εφήβους, δικάζεται αυτές τις μέρες για μια υπόθεση που συντάραξε την κοινή γνώμη στα τέλη της δεκαετίας του '80.

Η Lakey σύμφωνα με τις μαρτυρίες, αποπλάνησε τους δύο εφήβους κατά τη διάρκεια της κατασκήνωσης και μάλιστα με το σύζυγό της να κοιμάται λίγο πιο εκεί. Οι δύο μαθητές που ήταν τότε 14-15 ετών δήλωσαν ότι κλήθηκαν από τη δασκάλα τους στη σκηνή όπου έκαναν για πρώτη φορά στη ζωή τους σεξ.

Κατόπιν, ο ένας από τους δύο μαθητές επισκεπτόταν τη Lakey και στο σπίτι της όταν έλειπε ο συζυγός της. Είναι αυτός που τελικά κατέθεσε στο δικαστήριο, λέγοντας πως η ίδια του τηλεφώνησε και του ζήτησε να πει ψέμματα σχετικά με τις σχέσεις τους, αφού κάτι τέτοιο θα έπληττε την επαγγελματική της σταδιοδρομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Μετρά δυνάμεις το ΑΚΕΛ- Μαυρογιάννης, Στεφάνου και η αναζήτηση του «υποψηφίου νίκης»

Προεδρικές 2028: Μετρά δυνάμεις το ΑΚΕΛ- Μαυρογιάννης, Στεφάνου και η αναζήτηση του «υποψηφίου νίκης»

Μπορεί τα φώτα για τις Προεδρικές του 2028 να έχουν πέσει το τελευταίο διάστημα στον ΔΗΣΥ και στη μάχη που προδιαγράφεται στο εσωτερικό του, στο ΑΚΕΛ όμως η απουσία θορύβου δεν σημαίνει και απουσία διεργασιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE