LIFESTYLE

Ελπίδα Ιακωβίδου: Συγκινημένη για τον αδικοχαμένο Άλκη - Δάκρυσε στον αέρα η παρουσιάστρια - ΒΙΝΤΕΟ

Ελπίδα Ιακωβίδου: Συγκινημένη για τον αδικοχαμένο Άλκη - Δάκρυσε στον αέρα η παρουσιάστρια - ΒΙΝΤΕΟ

Με αφορμή την τραγωδία στη Θεσσαλονίκη με τον αδικοχαμένο Άλκη, έπειτα δολοφονία του κοντά στο γήπεδο Άρης, μίλησε στην εκπομπή όμορφη Μέρα κάθε Μέρα, με την Ελπίδα Ιακωβίδου, ο Πατήρ Χρήστος από τη Θεσσαλονίκη. Φανέρα συγκινημένη φάνηκε να είναι η παρουσιάστρια με τα λεγόμενα και τις ευχές του, για μια καλύτερη κοινωνία αποτελούμενη από περισσότερη αγάπη και λιγότερη βαρβαρότητα.

Ο Πατήρ Χρήστος ανέφερε πως δεν φτάνει απλά να συγκινηθούμε σήμερα μόνο, αλλά πως πρέπει να βάλουμε μυαλό και για αύριο και για μεθαύριο και για αντιμεθαύριο.

Τόνισε πως πρέπει όλοι μας «Να πολεμήσουμε την μαυρίλα, την έχθρα, τον ρατσισμό, να πολεμήσουμε και να διώξουμε από τις κοινωνίες την φτώχεια, την αδικία, διότι όλα αυτά δίνουν τροφή και εργαλεία σε αυτούς τους πονηρούς που θέλουν την κοινωνία σφαγμένη. Τους δίνει όπλα. ΟΧΙ εμείς θα παλέψουμε για την αγάπη, την δικαιοσύνη, την τιμιότητα. Να φτιάξουμε σχολεία  που να δίνουν αγωγή, παιδεία. Που να χτίζουν πολιτισμό, να φτιάχνουν χαρακτήρες, να εντοπίζουν εκείνα τα παιδιά τα οποία μέσα τους έχουν μίσος και έχθρα και να τα καλλιεργούν. Αυτό σημαίνει μια κοινωνία ανεβαίνει. Ανεβαίνει και απολαμβάνει τη ζωή».

Συνέχισε δηλώνοντας πως τα παιδιά του, του λένε, «ούτε σταγόνα παπά αίμα δεν πρέπει να χύνεται για τόσο άδικα πράγματα. Αίμα πρέπει να χύνεται μόνο για ένα λόγο, για την προάσπιση της πατρίδας μας, για τίποτε άλλο».

Ο Πατή Χρίστος πρόσθεσε πως αυτές οι αποτρόπαιες πράξεις, πολλές φορές κάποιους τους κάνουν περήφανους, κάποιους τους κάνουν να εκγεύονται συμφέροντα, και να είναι αυτά ένας στρατός κρούσης και προστασίας στις αδικίες τους, στις εκμεταλλεύσεις τους και στα παράξενα πράγματα που κάνουν.

Ευχήθηκε καλό ταξίδι στον Άλκη και εξέφρασε την ελπίδα του να είναι ο τελευταίος που θυσιάστηκε για την βαρβαρότητα τω ανθρώπων.

Καταληκτικά εξέφρασε την συγγνώμη του που σήμερα δεν μπόρεσε να σκορπίσει χαρά και χαμόγελο αλλά τόνισε πως αν ακούσουμε σήμερα αυτά τα λόγια, αύριο θα είμαστε όλοι χαρούμενοι και ευτυχισμένοι.

«Σας αγαπώ όλους»συμπλήρωσε και ανέφερε πως σύντομα θα επισκεφτεί την Κύπρο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top