ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα χρήματα του «έρωτα»: Πόσα θα ξοδέψουν οι Κύπριοι την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Τα χρήματα του «έρωτα»: Πόσα θα ξοδέψουν οι Κύπριοι την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Για την επερχόμενη επέτειο του Αγίου Βαλεντίνου μίλησαν αποκλειστικά στο ThemaOnline καταστηματάρχης, χρυσοχόος και ανθοπώλης. Αναφέρθηκαν στις πωλήσεις των ημερών για τη γιορτή αυτή, για το ενδιαφέρον του κόσμου, για το αν η πανδημία επηρέασε και πως την μερα αυτή και για τις προτιμήσεις των πελατών σε δώρα.

Σε συνομιλία του ThemaOnline με την υπεύθυνη πωλήσεων καταστήματος για δώρα και παιχνίδια, ανέφερε πως ξεκίνησαν ήδη οι αγορές για του Αγίου Βαλεντίνου. Εξήγησε πως υπάρχει μεν ενδιαφέρον για αυτή τη μέρα αλλά πως είναι ακόμα νωρίς  να κριθεί το ενδιαφέρον αφού οι πλείστες αγορές αναμένονται να γίνουν την επόμενη εβδομάδα. Συνέχισε λέγοντας πως οι πιο πολλές αγορές καταγράφονται σε πουλουκάκια και κάρτες συνήθως.

«Κάποιοι ξοδεύουν για την μέρα αυτή, κάποιοι λίγο και κάποιοι καθόλου», σημείωσε. Τόνισε πως αυτό εξαρτάται από το πως ο καθένας αντιμετωπίζει την μέρα. Από την αξία που δίνει κάποιος στη μέρα αυτή, τόσα ξοδεύει, συμπλήρωσε. Σχετικά με το αν η πανδημία επηρέασε την μέρα αυτή απάντησε πως σίγουρα η πελατεία δεν είναι η ίδια με προ πανδημίας. Επισήμανε πως οι πωλήσεις γίνονται συνήθως την τελευταία εβδομάδα αλλά η διαφήμιση για αυτές τις γιορτές γίνεται από 2 εβδομάδες  πριν.

Έπειτα από επικοινωνία με ανθοπωλείο, ο υπεύθυνος των πωλήσεων ανέφερε πως ξεκίνησαν ήδη οι προπαραγγελίες με μεγάλο ενδιαφέρον,  αλλά ο κόσμος είναι πιο συγκρατημένος στα οικονομικά πλαίσια. Ο ανθοπώλης δήλωσε επίσης πως ο κόσμος περσι στην πανδημία βρήκε αυτή την μέρα σαν ευκαιρεία εκτόνωσης, λόγω της καραντίνας και της ανάγκης του να ξεδώσει και να μοιραστεί όμορφες στιγμές με τους ανθρώπους του.

Καταληκτικά, χρυσοχόος, ανέφερε στο ThemaOnline, πως ακόμα είναι νωρίς για παραγγελίες για την μέρα αυτή αλλά αναμένουν σύμφωνα και με τις άλλες χρονιές να ξεκινήσουν την ερχόμενη εβδομάδα. Δηλώνει κι αυτός πως η πανδημία φάνηκε σε σημαντικό βαθμό στις πωλήσεις τους ακόμα και για την μέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Στις φλόγες οχήματα στο Τραχώνι – Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα περισσότερα – Αποκλείστηκε η σκηνή

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες, ακόμα και τώρα όταν οδηγώ και ακούω βροντές, παρκάρω και κλείνω τα αυτιά μου»

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top