ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άρχισε η προβολή των τριών dvd στο Συμβούλιο του Ανωτάτου στην υπόθεση Β. Γενικού Εισαγγελέα

Άρχισε η προβολή των τριών dvd στο Συμβούλιο του Ανωτάτου στην υπόθεση Β. Γενικού Εισαγγελέα

Άρχισε ενώπιον του Συμβουλίου του Ανωτάτου Δικαστηρίου η προβολή των τριών dvds με τις δηλώσεις του Γενικού Εισαγγελέα και του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα που κατέθεσε ως τεκμήρια η πλευρά του Γενικού Εισαγγελέα.

Η ακροαματική διαδικασία είχε προηγουμένως διακοπεί για 15 λεπτά λόγω της ένστασης που ήγειραν οι συνήγοροι υπεράσπισης του Ρίκκου Ερωτοκρίτου όσον αφορά το 3ο DVD που περιλαμβάνει τηλεοπτικές δηλώσεις του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα. Οι συνήγοροι ζήτησαν χρόνο να μελετήσουν το περιεχόμενο των απομαγνητοφωνημένων δηλώσεων του κ. Ερωτοκρίτου.

Κατά την επανέναρξη της διαδικασίας και μετά τη μελέτη των απομαγνητοφωνημένων δηλώσεων του Ρίκου Ερωτοκρίτου, οι συνήγοροι υπεράσπισής του ανέφεραν ότι ορισμένες από τις δηλώσεις στο επίμαχο dvd είναι ακριβείς και κάποιες άλλες ελλιπείς με αποτέλεσμα -και σε συνάρτηση με το σχόλιο του δημοσιογράφου στο ρεπορτάζ- να παρουσιάζεται μια διαστρεβλωμένη εικόνα. Οι συνήγοροι του κ. Ερωτοκρίτου επιφυλάχθηκαν να δώσουν διευκρινήσεις εκεί και όπου χρειάζεται μετά την προβολή του dvd, κάτι που έγινε αποδεκτό από το Συμβούλιο.

Μέχρι στιγμής έχουν προβληθεί τα δύο από τα τρία dvd ενώ το τρίτο αναμένεται να προβληθεί αμέσως μετά το διάλειμμα που είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Κλεόπας Κουλουμά στο Podcast του «Τ» - Δέκα χρόνια μετά την τραγωδία: «Προσποιούμουν τον νεκρό» - Το προφητικό όνειρο για το μακελειό

Ναυαγοσώστες: Αυτά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν – Η λύση και η επαρχία στην «κορυφή»

Ιώσεις: Αυξήθηκαν τα περιστατικά ενώ τριπλασιάστηκαν τα κρούσματα κορωνοϊού - Ο λόγος και τι πρέπει να προσέξουμε

Τρομακτικές στιγμές για 69χρονο: Έχασε την ισορροπία του και κατέπεσε σε βράχια στο φαράγγι του Άβακα - Η κατάσταση υγείας του

Θανατηφόρο στη Λεμεσό: Η εφαρμογή στο κινητό της άτυχης 47χρονης οδήγησε τις Αρχές σε λανθασμένο σημείο

Απόστολος Λύτρας: Οι αναρτήσεις αγάπης για τη Σοφία Πολυζωγοπούλου πριν από τον άγριο ξυλοδαρμό



Αυτά είναι τα νέα στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου - Διάλειμμα δύο ωρών στη διαδικασία

Αυτά είναι τα νέα στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου - Διάλειμμα δύο ωρών στη διαδικασία

Διάλειμμα μέχρι τις 14:30 πήρε η διαδικασία για την ακρόαση του αιτήματος της Αστυνομίας για οκταήμερη προσωποκράτηση του εν αργία Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top