ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονίζουν οι φίλοι του αδικοχαμένου Άλκη: «Η μάνα σου έχασε έναν γιο, σήμερα έχει άλλους οκτώ»

Συγκλονίζουν οι φίλοι του αδικοχαμένου Άλκη: «Η μάνα σου έχασε έναν γιο, σήμερα έχει άλλους οκτώ»

«Θα ανταμώσουμε ξανά αδερφέ, μέχρι τότε θα τους μάθουμε πως το μαχαίρι χρησιμεύει μόνο για να κόβεις το ψωμί», γράφουν επίσης.

Η οικογένεια του αδικοχαμένου Άλκη που δολοφονήθηκε σε επίθεση με οπαδικά κίνητρα στη Θεσσαλονίκη καλείται να αντιμετωπίσει έναν ανείπωτο πόνο και να επουλώσει την πιο βαθιά πληγή, η οποία θα μείνει για πάντα ανοικτή. Συντετριμμένοι ωστόσο, αδυνατώντας να πιστέψουν πως δεν βρίσκεται πια ανάμεσά τους, είναι και οι φίλοι του 19χρονου.

Η δολοφονική επίθεση στου Χαριλάου έκοψε το νήμα της ζωής του Άλκη, ωστόσο δεν πρόκειται να τον ξεχάσουν ποτέ. Του έδωσαν μάλιστα μια συγκινητική υπόσχεση: Πως δεν θα μείνει κανείς ατιμώρητος, ενώ μέχρι να ανταμώσουν ξανά «θα τους μάθουμε πως το μαχαίρι χρησιμεύει μόνο για να κόβεις το ψωμί και την μπριζόλα».

Σύμφωνα με το voria.gr, η παρέα του 19χρονου θέλει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ζητώντας από τους δημοσιογράφους να μην τους ενοχλούν τις δύσκολες αυτές μέρες που περνούν μετά τον τραγικό χαμό του κολλητού τους.

Εκφράστηκαν μόνο με ένα ανατριχιαστικό σημείωμα, συνοδευόμενο από μια κοινή φωτογραφία τους, που άφησαν στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Άλκης, γράφοντάς του:

«Αδερφέ μας αντίο. Ευχόμαστε να πάθουν όλοι αχρωματοψία. Να ενωθούν όλοι. Να βγουν. Να φωνάξουν. Θα ανταμώσουμε ξανά αδερφέ. Μέχρι τότε θα τους μάθουμε πως το μαχαίρι χρησιμεύει μόνο για να κόβεις το ψωμί και τη μπριζόλα. Δεν θα μείνει κανείς ατιμώρητος. Η μάνα σου εχθές έχασε έναν γιο. Σήμερα έχει άλλους 8. Καλό ταξίδι αδερφέ μας. ΑΛΚΗΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ -P9K».

Δείτε το σημείωμα:

Πηγή: sputniknews.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top