Nικόλας Παπαδόπουλος: «Είναι νωρίς για να μιλήσουμε για ονόματα και συνεργασίες» - ΒΙΝΤΕΟ

Nικόλας Παπαδόπουλος: «Είναι νωρίς για να μιλήσουμε για ονόματα και συνεργασίες» - ΒΙΝΤΕΟ

Με αφορμή τις "προεδρολογίες" για το 2023, ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος, ξεκαθαρίζει πως πρέπει να ολοκληρωθούν πρώτα οι διεργασίες του κόμματος, ο διάλογος με τη βάση του κόμματος και μετά να προχωρήσουν σε αποφάσεις.

«Είναι νωρίς για να μιλήσουμε για ονόματα και συνεργασίες» έγραψε χαρακτηριστικά σε tweet παραθέτοντας απόσπασμα από τη συνέντευξή του στην εκπομπή «Προκλήσεις» στο ΡΙΚ.

Υπενθυμίζεται πως αύριο Κυριακή 6 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί το Πολιτικό Συνέδριο του κόμματος. Αν και δεν θα ληφθούν αποφάσεις ως προς το όνομα ή τα ονόματα πιθανών υποψηφίων, το συνέδριο του ΔΗΚΟ θεωρείται ορόσημο στην πορεία του κόμματος προς τις προεδρικές εκλογές.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

Σημαντικές αλλαγές στο Επίδομα Τέκνου, με αύξηση του ύψους της παροχής και διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με στόχο την ενίσχυση περισσότερων οικογενειών και ιδιαίτερα της μεσαίας τάξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE