Nικόλας Παπαδόπουλος: «Είναι νωρίς για να μιλήσουμε για ονόματα και συνεργασίες» - ΒΙΝΤΕΟ

Nικόλας Παπαδόπουλος: «Είναι νωρίς για να μιλήσουμε για ονόματα και συνεργασίες» - ΒΙΝΤΕΟ

Με αφορμή τις "προεδρολογίες" για το 2023, ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος, ξεκαθαρίζει πως πρέπει να ολοκληρωθούν πρώτα οι διεργασίες του κόμματος, ο διάλογος με τη βάση του κόμματος και μετά να προχωρήσουν σε αποφάσεις.

«Είναι νωρίς για να μιλήσουμε για ονόματα και συνεργασίες» έγραψε χαρακτηριστικά σε tweet παραθέτοντας απόσπασμα από τη συνέντευξή του στην εκπομπή «Προκλήσεις» στο ΡΙΚ.

Υπενθυμίζεται πως αύριο Κυριακή 6 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί το Πολιτικό Συνέδριο του κόμματος. Αν και δεν θα ληφθούν αποφάσεις ως προς το όνομα ή τα ονόματα πιθανών υποψηφίων, το συνέδριο του ΔΗΚΟ θεωρείται ορόσημο στην πορεία του κόμματος προς τις προεδρικές εκλογές.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Ήμασταν όλοι κάτω από τα τραπέζια» – Η συγκλονιστική μαρτυρία Κύπριου από την επίθεση κατά του Τραμπ

«Ήμασταν όλοι κάτω από τα τραπέζια» – Η συγκλονιστική μαρτυρία Κύπριου από την επίθεση κατά του Τραμπ

Συγκλονιστικές στιγμές έζησε ο Κύπριος ανταποκριτής του Omega στην Ουάσιγκτον, Μιχάλης Ιγνατίου, ο οποίος βρισκόταν στην αίθουσα του δείπνου των ανταποκριτών τη στιγμή της ένοπλης επίθεσης κατά του Ντόναλντ Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE