Nικόλας Παπαδόπουλος: «Είναι νωρίς για να μιλήσουμε για ονόματα και συνεργασίες» - ΒΙΝΤΕΟ

Nικόλας Παπαδόπουλος: «Είναι νωρίς για να μιλήσουμε για ονόματα και συνεργασίες» - ΒΙΝΤΕΟ

Με αφορμή τις "προεδρολογίες" για το 2023, ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος, ξεκαθαρίζει πως πρέπει να ολοκληρωθούν πρώτα οι διεργασίες του κόμματος, ο διάλογος με τη βάση του κόμματος και μετά να προχωρήσουν σε αποφάσεις.

«Είναι νωρίς για να μιλήσουμε για ονόματα και συνεργασίες» έγραψε χαρακτηριστικά σε tweet παραθέτοντας απόσπασμα από τη συνέντευξή του στην εκπομπή «Προκλήσεις» στο ΡΙΚ.

Υπενθυμίζεται πως αύριο Κυριακή 6 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί το Πολιτικό Συνέδριο του κόμματος. Αν και δεν θα ληφθούν αποφάσεις ως προς το όνομα ή τα ονόματα πιθανών υποψηφίων, το συνέδριο του ΔΗΚΟ θεωρείται ορόσημο στην πορεία του κόμματος προς τις προεδρικές εκλογές.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE