Nικόλας Παπαδόπουλος: «Είναι νωρίς για να μιλήσουμε για ονόματα και συνεργασίες» - ΒΙΝΤΕΟ

Nικόλας Παπαδόπουλος: «Είναι νωρίς για να μιλήσουμε για ονόματα και συνεργασίες» - ΒΙΝΤΕΟ

Με αφορμή τις "προεδρολογίες" για το 2023, ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος, ξεκαθαρίζει πως πρέπει να ολοκληρωθούν πρώτα οι διεργασίες του κόμματος, ο διάλογος με τη βάση του κόμματος και μετά να προχωρήσουν σε αποφάσεις.

«Είναι νωρίς για να μιλήσουμε για ονόματα και συνεργασίες» έγραψε χαρακτηριστικά σε tweet παραθέτοντας απόσπασμα από τη συνέντευξή του στην εκπομπή «Προκλήσεις» στο ΡΙΚ.

Υπενθυμίζεται πως αύριο Κυριακή 6 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί το Πολιτικό Συνέδριο του κόμματος. Αν και δεν θα ληφθούν αποφάσεις ως προς το όνομα ή τα ονόματα πιθανών υποψηφίων, το συνέδριο του ΔΗΚΟ θεωρείται ορόσημο στην πορεία του κόμματος προς τις προεδρικές εκλογές.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE