Nικόλας Παπαδόπουλος: «Είναι νωρίς για να μιλήσουμε για ονόματα και συνεργασίες» - ΒΙΝΤΕΟ

Nικόλας Παπαδόπουλος: «Είναι νωρίς για να μιλήσουμε για ονόματα και συνεργασίες» - ΒΙΝΤΕΟ

Με αφορμή τις "προεδρολογίες" για το 2023, ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος, ξεκαθαρίζει πως πρέπει να ολοκληρωθούν πρώτα οι διεργασίες του κόμματος, ο διάλογος με τη βάση του κόμματος και μετά να προχωρήσουν σε αποφάσεις.

«Είναι νωρίς για να μιλήσουμε για ονόματα και συνεργασίες» έγραψε χαρακτηριστικά σε tweet παραθέτοντας απόσπασμα από τη συνέντευξή του στην εκπομπή «Προκλήσεις» στο ΡΙΚ.

Υπενθυμίζεται πως αύριο Κυριακή 6 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί το Πολιτικό Συνέδριο του κόμματος. Αν και δεν θα ληφθούν αποφάσεις ως προς το όνομα ή τα ονόματα πιθανών υποψηφίων, το συνέδριο του ΔΗΚΟ θεωρείται ορόσημο στην πορεία του κόμματος προς τις προεδρικές εκλογές.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Προτεραιότητα η ανέγερση του Νέου Νοσοκομείου Πόλεως Χρυσοχούς, σημαντικά όλα τα θέματα υγείας»

ΠτΔ: «Προτεραιότητα η ανέγερση του Νέου Νοσοκομείου Πόλεως Χρυσοχούς, σημαντικά όλα τα θέματα υγείας»

Ευρείας σύσκεψης για το Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς πραγματοποιήθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, υπό την Προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE