Βελτιωμένη η κατάσταση του 3χρονου παιδιού – Παραμένει στην εντατική του «Μητέρα» στην Αθήνα

Βελτιωμένη η κατάσταση του 3χρονου παιδιού – Παραμένει στην εντατική του «Μητέρα» στην Αθήνα

Για την κατάσταση του τρίχρονου παιδιού που μετέβη πρόσφατα στην Αθήνα για θεραπεία, ενημέρωσε τους δημοσιογράφους η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας Χριστίνα Γιαννάκη.

«Το παιδάκι εξακολουθεί να βρίσκεται στην εντατική της Παιδοκαρδιοχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου ‘Μητέρα’. Το παιδάκι βρίσκεται τώρα σε μια πολύ καλή βελτιωμένη κατάσταση, έχουν γίνει διάφορες εξετάσεις», είπε.

Πρόσθεσε πως την ερχόμενη Τρίτη 8/2 θα συνομιλήσει και πάλι με τον Διευθυντή της Παιδοκαρδιοχειρουργικής Κλινικής να της αναφέρει ποιο θα είναι το επόμενο βήμα για το παιδάκι.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Φ. Φαίδωνος: Αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου - Αποχώρησε η ομάδα του ΑΚΕΛ

Φ. Φαίδωνος: Αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου - Αποχώρησε η ομάδα του ΑΚΕΛ

Με μειωμένη παρουσία μελών πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου, η οποία είχε αναβληθεί την προηγούμενη εβδομάδα λόγω των εξελίξεων που αφορούν τον Δήμαρχο Φαίδωνα Φαίδωνος.

BEST OF TOTHEMAONLINE