Χαμός γίνεται στο Τρόοδος - Η Σαββατιάτικη βόλτα στα χιόνια κλείνει δρόμους

Χαμός γίνεται στο Τρόοδος - Η Σαββατιάτικη βόλτα στα χιόνια κλείνει δρόμους

Χαμός επικρατεί στο Τρόοδος με τον κόσμο να σπεύδει από τις πρωινές ώρες στις ορεινές περιοχές για να απολαύσει τα χιονισμένα τοπία. 

Η Αστυνομία με ανακοίνωση της ενημερώνει το κοινό ότι λόγω πυκνής τροχαίας κίνησης, έχει κλείσει ο δρόμος Προδρόμου – Τροόδους. Σε όλες τις οδικές αρτηρίες της ορεινής περιοχής Τροόδους, παρατηρείται πυκνή τροχαία κίνηση.

Από την πλατεία Τροόδους μέχρι και την περιοχή του ΟΛΥΜΠΟΥ, για την ασφάλεια του κοινού, λόγω του αυξημένου αριθμού των εκδρομέων, γίνεται ελεγχόμενη διακίνηση των οχημάτων.

Καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, υπομονετικοί και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επί καθήκοντι αστυνομικών.

Επισημαίνεται ότι η κατάσταση στο οδικό δίκτυο είναι μεταβαλλόμενη λόγω των χειμερινών συνθηκών που επικρατούν. Προτρέπεται το κοινό πριν τις διακινήσεις του, να ενημερώνεται για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο, μέσω και των ανακοινώσεων της Αστυνομίας, όπως δημοσιεύονται στην ενημερωτική ιστοσελίδα www.cypruspolicenews.com, στην κατηγορία Οδικό Δίκτυο, στους λογαριασμούς της Αστυνομίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Twitter και Facebook, καθώς και στην εφαρμογή – application – «Αστυνομία Κύπρου»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία για τις βουλευτικές: Οι αιχμές Αννίτας, ο εκνευρισμός Νικόλα, η πίεση Οδυσσέα και η «Βουλή εθνικής ενότητας» του Φειδία

Στην τελική ευθεία για τις βουλευτικές: Οι αιχμές Αννίτας, ο εκνευρισμός Νικόλα, η πίεση Οδυσσέα και η «Βουλή εθνικής ενότητας» του Φειδία

Μία εβδομάδα πριν από τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό στην Κύπρο εισέρχεται στην πιο κρίσιμη και πιο φορτισμένη φάση της προεκλογικής περιόδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE