ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδικό εμπειρογνώμονα από την Ελλάδα θα φέρει ο Δήμος Λάρνακας για τα κουνούπια

Ειδικό εμπειρογνώμονα από την Ελλάδα θα φέρει ο Δήμος Λάρνακας για τα κουνούπια

Ειδικό εμπειρογνώμονα για αντιμετώπιση του προβλήματος των κουνουπιών που μαστίζει την πόλη και επαρχία Λάρνακας επιστρατεύουν οι Υγειονομικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας, ύστερα από έντονα διαβήματα του Δήμου Λάρνακας.

Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι «ο Δήμος Λάρνακας έχει αποταθεί στις Υγειονομικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας με σκοπό την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση του προβλήματος της έντονης οχληρίας από το μεγάλο αριθμό εντόμων, η οποία συνεχίζεται παρ’ όλη την ενδυνάμωση των μέτρων που λαμβάνονται με εναέριους και επίγειους ψεκασμούς».

Προστίθεται ότι «οι Υγειονομικές Υπηρεσίες μετακάλεσαν στην Κύπρο τον Σπύρο Μουρελάτο, ειδικό εμπειρογνώμονα για την καταπολέμηση των κουνουπιών από την Ελλάδα».

Ο κ. Μουρελάτος φτάνει σήμερα στην Κύπρο και αύριο Τετάρτη 17 Ιουνίου «θα έχει συνάντηση στο Δημοτικό Μέγαρο Λάρνακας με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς των Υγειονομικών Υπηρεσιών του Δήμου και των Υγειονομικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Υγείας, για συζήτηση του προβλήματος και εξεύρεση οριστικής λύσης».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Κατοικίες «τυλίχθηκαν» στις φλόγες από αναμμένο καντήλι και κερί

Σήμερα η ένσταση Οδυσσέα στο αίτημα Σαββίδη για παύση του - Πολυσέλιδη η έκθεση

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Βρέθηκε εκτός δρόμου, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε όχημα - Τραυματίστηκαν 5 πρόσωπα - Η κατάσταση της υγείας τους  

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Φορτηγό συγκρούεται με αυτοκίνητο και κρέμεται στο κενό από γέφυρα στις ΗΠΑ - Ο τρόμος της οδηγού

Μενίδι: «Όταν την είδα έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την μαχαιρώνω» - Η κυνική ομολογία του δολοφόνου της 40χρονης - Βίντεο



Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Το ζήτημα της Συρίας και η επαναξιολόγηση του καθεστώτος περιοχών της χώρας, θα βρεθούν σήμερα στο επίκεντρο της Υπουργικής Συνόδου για το μεταναστευτικό, το οποίο πραγματοποιείται στη Λευκωσία με πρωτοβουλία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Στη Σύνοδο θα συμμετάσχουν υπουργοί και αξιωματούχοι από την Ελλάδα, την Τσεχία, την Αυστρία, την Πολωνία, τη Δανία, την Ιταλία και τη Μάλτα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top