Διαψεύδει η Αννίτα Δημητρίου την εμπλοκή της στην προεκλογική Αβέρωφ - «Ας μην ανησυχούν»

Διαψεύδει η Αννίτα Δημητρίου την εμπλοκή της στην προεκλογική Αβέρωφ - «Ας μην ανησυχούν»

Με μία ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επέλεξε να ξεκαθαρίσει το σκηνικό περί συζητήσεων για εμπλοκή της ως επικεφαλής στο προεκλογικό επιτελείο του προέδρου του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, στη Λάρνακα.

Η Πρόεδρος της Βουλής αναφέρει τα εξής: "Η υποστήριξη μου στην προεδρική υποψηφιότητα του Αβέρωφ Νεοφύτου είναι δεδομένη από την πρώτη στιγμή και παραμένει ακλόνητη. Ο ΔΗΣΥ είναι ο πολιτικός χώρος στον οποίο ανήκω, σέβομαι απεριόριστα και θα στηρίξω απόλυτα τις αποφάσεις του. Γνωρίζω ωστόσο πως να ξεχωρίσω κ να διασφαλίσω την θεσμική μου ιδιότητα και ρόλο και αυτό πράττω από την 1η μέρα της εκλογής μου παραμένοντας ταυτόχρονα και αντιπρόεδρος της παράταξης. Ας μην ανησυχούν εκείνοι που προσχηματικά επιχείρησαν αμέσως να υποδείξουν τo αυτονόητο."

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δημοσκόπηση ΡΙΚ: Οριακή μάχη ΔΗΣΥ–ΑΚΕΛ, άνοδος για ΕΛΑΜ και τριπλή πίεση στη μεσαία ζώνη

Δημοσκόπηση ΡΙΚ: Οριακή μάχη ΔΗΣΥ–ΑΚΕΛ, άνοδος για ΕΛΑΜ και τριπλή πίεση στη μεσαία ζώνη

Λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες της 24ης Μαΐου, η νέα μεγάλη δημοσκόπηση του ΡΙΚ ανατρέπει τη βεβαιότητα και επιβεβαιώνει ότι η αναμέτρηση για την πρώτη θέση θα κριθεί στο νήμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE