Στο νοσοκομείο με τραύματα δύο παιδιά στη Λεμεσό - Μπούκαραν με σκεπάρνι, ξύλα και μαχαίρι και τους επιτέθηκαν

Στο νοσοκομείο με τραύματα δύο παιδιά στη Λεμεσό - Μπούκαραν με σκεπάρνι, ξύλα και μαχαίρι και τους επιτέθηκαν

Γύρω στις 7.10 χθες το απόγευμα λήφθηκε πληροφορία για συμπλοκή σε οικία στα Κάτω Πολεμίδια στη Λεμεσό.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στο σημείο όπου κατά τη διάρκεια των εξετάσεων και από συλλογή πληροφοριών και μαρτυριών, διαπιστώθηκε ότι έξι πρόσωπα τα οποία κρατούσαν σκεπάρνι, ξύλα και μαχαίρι, εισήλθαν στη συγκεκριμένη οικία όπου διεξαγόταν πάρτυ και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται φέρονται να επιτέθηκαν και να τραυμάτισαν μερίδα παρευρισκόμενων.

Από την επίθεση τραυματίστηκαν τρία πρόσωπα ηλικίας 33, 15 και 8 χρόνων, τα οποία επισκέφθηκαν το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για περίθαλψη. Συγκεκριμένα, ο 33χρονος φέρει τραύμα αριστερής νεφρικής χώρας, ο 15χρονος τραύμα στο δεξιό βραχίονα και ο οκτάχρονος τραύμα στην αριστερή παλάμη. Όλα τα τραύματα φέρονται να προκλήθηκαν από αιχμηρό αντικείμενο. Ο 33χρονος παρέμεινε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για νοσηλεία ενώ οι δύο ανήλικοι πήραν εξιτήριο.

Για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την υπόθεση, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη δύο προσώπων ηλικίας 35 και 20 ετών, οι οποίοι τέθηκαν υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Νέες ισορροπίες και διαχωριστικές γραμμές στο προεκλογικό σκηνικό

Βουλευτικές: Νέες ισορροπίες και διαχωριστικές γραμμές στο προεκλογικό σκηνικό

Η προεκλογική περίοδος εισέρχεται σε φάση έντονης κινητικότητας, με τα κόμματα να ολοκληρώνουν ψηφοδέλτια, να διαμορφώνουν αφηγήματα και να χαράσσουν σαφείς διαχωριστικές γραμμές. Την ίδια ώρα, μικρότερα κόμματα και κινήματα επιχειρούν να κεφαλαιοποιήσουν το κλίμα ρευστότητας, προβάλλοντας διακριτή ταυτότητα και οργανωτική συγκρότηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE