Ανείπωτη θλίψη για τον χαμό του 32χρονου Γιώργου - «Το καλύτερο παιδί με διαφορά» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ανείπωτη θλίψη για τον χαμό του 32χρονου Γιώργου - «Το καλύτερο παιδί με διαφορά» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Άλλος ένας νεαρός έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο το βράδυ του Σαββάτου 5 Φεβρουαρίου. 

Ο 32χρονος Γιώργος Ακριτίδης χαρακτηρίζεται ως ένα πολύ αγαπητό και άξιο παιδί όπως αναφέρουν όσοι τον γνώριζαν, πάντα πρόθυμος να βοηθά όσους τον χρειάζονταν. 

Ό άτυχος νεαρός επέστρεφε στη Λεμεσό από τραπέζι με φίλους στο χωριό Γαλάτα όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματος του στο δρόμο Λεμεσού – Πλατρών, με αποτέλεσμα αυτό να προσκρούσει σε δέντρο και να ακινητοποιηθεί. Ο οδηγός τραυματίστηκε θανάσιμα και μεταφέρθηκε στο ΓΝ Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο της Τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιος Καφάς ανάφερε ότι δύο σημαντικοί παράγοντες που φαίνεται να συνέβαλαν στο νέο θανατηφόρο τροχαίο είναι η υψηλή ταχύτητα και το γεγονός ότι ο 32χρονος δεν έφερε ζώνη ασφαλείας.

Όσοι τον γνώριζαν τον αποχαιρέτησαν με τον δικό τους τρόπο, με τα μηνύματα τους να σκορπούν θλίψη.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE