Ανείπωτη θλίψη για τον χαμό του 32χρονου Γιώργου - «Το καλύτερο παιδί με διαφορά» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ανείπωτη θλίψη για τον χαμό του 32χρονου Γιώργου - «Το καλύτερο παιδί με διαφορά» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Άλλος ένας νεαρός έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο το βράδυ του Σαββάτου 5 Φεβρουαρίου. 

Ο 32χρονος Γιώργος Ακριτίδης χαρακτηρίζεται ως ένα πολύ αγαπητό και άξιο παιδί όπως αναφέρουν όσοι τον γνώριζαν, πάντα πρόθυμος να βοηθά όσους τον χρειάζονταν. 

Ό άτυχος νεαρός επέστρεφε στη Λεμεσό από τραπέζι με φίλους στο χωριό Γαλάτα όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματος του στο δρόμο Λεμεσού – Πλατρών, με αποτέλεσμα αυτό να προσκρούσει σε δέντρο και να ακινητοποιηθεί. Ο οδηγός τραυματίστηκε θανάσιμα και μεταφέρθηκε στο ΓΝ Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο της Τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιος Καφάς ανάφερε ότι δύο σημαντικοί παράγοντες που φαίνεται να συνέβαλαν στο νέο θανατηφόρο τροχαίο είναι η υψηλή ταχύτητα και το γεγονός ότι ο 32χρονος δεν έφερε ζώνη ασφαλείας.

Όσοι τον γνώριζαν τον αποχαιρέτησαν με τον δικό τους τρόπο, με τα μηνύματα τους να σκορπούν θλίψη.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Θεσμών: Ζητά ολόκληρο το πόρισμα για το Videogate – Καλείται ο Ανδρέας Πασχαλίδης στην έκτακτη συνεδρία

Επιτροπή Θεσμών: Ζητά ολόκληρο το πόρισμα για το Videogate – Καλείται ο Ανδρέας Πασχαλίδης στην έκτακτη συνεδρία

Έκτακτη συνεδρία για την υπόθεση του Videogate και το πόρισμα του ποινικού ανακριτή Ανδρέα Πασχαλίδη θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή, 31 Ιουλίου, η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Θεσμών, Αξιών και Επιτρόπου Διοικήσεως, με στόχο να εξετάσει το σύνολο της ανακριτικής διαδικασίας και τα συμπεράσματα της έρευνας, ενώ θα ζητηθεί και η κατάθεση ολόκληρου του πορίσματος στη Βουλή.

BEST OF TOTHEMAONLINE