Έρχιουρμαν: «Έτοιμος για συμφωνία στα 6 από τα 7 σημεία» – Πού υπάρχει ακόμη διαφωνία
Ετοιμος για συμφωνία στα έξι από τα επτά σημεία στα οποία κατά τον ίδιο αναμένει πρόοδο ο ΓΓ του ΟΗΕ, δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμαν.

Ο 32χρονος Γιώργος Ακριτίδης χαρακτηρίζεται ως ένα πολύ αγαπητό και άξιο παιδί όπως αναφέρουν όσοι τον γνώριζαν, πάντα πρόθυμος να βοηθά όσους τον χρειάζονταν.

Ό άτυχος νεαρός επέστρεφε στη Λεμεσό από τραπέζι με φίλους στο χωριό Γαλάτα όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματος του στο δρόμο Λεμεσού – Πλατρών, με αποτέλεσμα αυτό να προσκρούσει σε δέντρο και να ακινητοποιηθεί. Ο οδηγός τραυματίστηκε θανάσιμα και μεταφέρθηκε στο ΓΝ Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο της Τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιος Καφάς ανάφερε ότι δύο σημαντικοί παράγοντες που φαίνεται να συνέβαλαν στο νέο θανατηφόρο τροχαίο είναι η υψηλή ταχύτητα και το γεγονός ότι ο 32χρονος δεν έφερε ζώνη ασφαλείας.

Όσοι τον γνώριζαν τον αποχαιρέτησαν με τον δικό τους τρόπο, με τα μηνύματα τους να σκορπούν θλίψη.





Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




