Ανείπωτη θλίψη για τον χαμό του 32χρονου Γιώργου - «Το καλύτερο παιδί με διαφορά» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ανείπωτη θλίψη για τον χαμό του 32χρονου Γιώργου - «Το καλύτερο παιδί με διαφορά» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Άλλος ένας νεαρός έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο το βράδυ του Σαββάτου 5 Φεβρουαρίου. 

Ο 32χρονος Γιώργος Ακριτίδης χαρακτηρίζεται ως ένα πολύ αγαπητό και άξιο παιδί όπως αναφέρουν όσοι τον γνώριζαν, πάντα πρόθυμος να βοηθά όσους τον χρειάζονταν. 

Ό άτυχος νεαρός επέστρεφε στη Λεμεσό από τραπέζι με φίλους στο χωριό Γαλάτα όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματος του στο δρόμο Λεμεσού – Πλατρών, με αποτέλεσμα αυτό να προσκρούσει σε δέντρο και να ακινητοποιηθεί. Ο οδηγός τραυματίστηκε θανάσιμα και μεταφέρθηκε στο ΓΝ Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο της Τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιος Καφάς ανάφερε ότι δύο σημαντικοί παράγοντες που φαίνεται να συνέβαλαν στο νέο θανατηφόρο τροχαίο είναι η υψηλή ταχύτητα και το γεγονός ότι ο 32χρονος δεν έφερε ζώνη ασφαλείας.

Όσοι τον γνώριζαν τον αποχαιρέτησαν με τον δικό τους τρόπο, με τα μηνύματα τους να σκορπούν θλίψη.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ιστορική» η σύνοδος ΕΣ: Άγγιξαν το θέμα της προσιτής στέγης για πρώτη φορά - Έδωσε το στίγμα της Κύπρου για Γάζα, άμυνα και πράσινη μετάβαση

ΠτΔ: «Ιστορική» η σύνοδος ΕΣ: Άγγιξαν το θέμα της προσιτής στέγης για πρώτη φορά - Έδωσε το στίγμα της Κύπρου για Γάζα, άμυνα και πράσινη μετάβαση

Σαφές στίγμα για τις θέσεις της Κύπρου στα ζητήματα της Μέσης Ανατολής, της ευρωπαϊκής άμυνας, της ανταγωνιστικότητας και της κοινωνικής πολιτικής έδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις μετά τη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, χαρακτηρίζοντάς την ιστορική, καθώς “για πρώτη φορά συζητήθηκε το θέμα της στέγασης σε αυτό το επίπεδο”.

BEST OF TOTHEMAONLINE