Δολοφονία Άλκη: Τέσσερις συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη - Συνολικά έχουν εκδοθεί δέκα εντάλματα

Δολοφονία Άλκη: Τέσσερις συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη - Συνολικά έχουν εκδοθεί δέκα εντάλματα

Με εντατικό ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό εμπλεκομένων στη στυγερή δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη. Σε τελευταία ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. έγινε γνωστό ότι συνελήφθησαν άλλα τέσσερα άτομα.

Συνολικά έχουν εκδοθεί δέκα εντάλματα σύλληψης, ενώ στοιχεία και φωτογραφίες για τον 20χρονο αλανικής καταγωγής, φερόμενο ως συνεργό στη δολοφονία, δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας:

Ανακοινώνεται ότι, στο πλαίσιο συνεχιζόμενων ερευνών για υπόθεση που αφορά στην ανθρωποκτονία 19χρονου ημεδαπού, που έλαβε χώρα την 01-02-2022, στην περιοχή Χαριλάου, εκδόθηκαν σήμερα δέκα (10) Εντάλματα σύλληψης. Εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ήδη τέσσερις (4) εκ των εμπλεκομένων. Οι έρευνες συνεχίζονται. Για οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη, θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ στους FT: Σημαντικός ο ρόλος της Κύπρου ως γέφυρα Ευρώπης και Μέσης Ανατολής - Το «άνοιγμα» στην Τουρκία και η Κυπριακή Προεδρία

ΠτΔ στους FT: Σημαντικός ο ρόλος της Κύπρου ως γέφυρα Ευρώπης και Μέσης Ανατολής - Το «άνοιγμα» στην Τουρκία και η Κυπριακή Προεδρία

Σε συνέντευξή του στους Financial Times, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, χαρτογραφεί την ατζέντα Λευκωσίας – Βρυξελλών ενόψει της κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ το πρώτο εξάμηνο του 2026, με δύο σημεία αιχμής: Ευθυγράμμιση της Ευρώπης με τη στρατηγική Τραμπ στη Μέση Ανατολή και οργανωμένο «άνοιγμα» προς την Τουρκία μέσα από ευρωπαϊκά εργαλεία και σταδιακά μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE