Δολοφονία Άλκη: Τέσσερις συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη - Συνολικά έχουν εκδοθεί δέκα εντάλματα

Δολοφονία Άλκη: Τέσσερις συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη - Συνολικά έχουν εκδοθεί δέκα εντάλματα

Με εντατικό ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό εμπλεκομένων στη στυγερή δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη. Σε τελευταία ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. έγινε γνωστό ότι συνελήφθησαν άλλα τέσσερα άτομα.

Συνολικά έχουν εκδοθεί δέκα εντάλματα σύλληψης, ενώ στοιχεία και φωτογραφίες για τον 20χρονο αλανικής καταγωγής, φερόμενο ως συνεργό στη δολοφονία, δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας:

Ανακοινώνεται ότι, στο πλαίσιο συνεχιζόμενων ερευνών για υπόθεση που αφορά στην ανθρωποκτονία 19χρονου ημεδαπού, που έλαβε χώρα την 01-02-2022, στην περιοχή Χαριλάου, εκδόθηκαν σήμερα δέκα (10) Εντάλματα σύλληψης. Εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ήδη τέσσερις (4) εκ των εμπλεκομένων. Οι έρευνες συνεχίζονται. Για οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη, θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE