Χειροπέδες σε τέταρτο πρόσωπο για την υπόθεση ξυλοδαρμού 35χρονου στη Λευκωσία

Χειροπέδες σε τέταρτο πρόσωπο για την υπόθεση ξυλοδαρμού 35χρονου στη Λευκωσία

Συνελήφθη χθες δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση 35χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης.

Η σύλληψη του 35χρονου έγινε στη βάση μαρτυρίας που εξασφαλίστηκε από την Αστυνομία, κατά τη διάρκεια των εξετάσεων σχετικά με τον τραυματισμό 35χρονου, μετά από επίθεση που δέχθηκε τα ξημερώματα της 29ης Ιανουαρίου 2022, στη Λευκωσία.

Για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την ίδια υπόθεση, η Αστυνομία προχώρησε τις προηγούμενες μέρες στη σύλληψη ενός 31χρονου και δύο 32χρονων.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.