Χειροπέδες σε τέταρτο πρόσωπο για την υπόθεση ξυλοδαρμού 35χρονου στη Λευκωσία

Χειροπέδες σε τέταρτο πρόσωπο για την υπόθεση ξυλοδαρμού 35χρονου στη Λευκωσία

Συνελήφθη χθες δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση 35χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης.

Η σύλληψη του 35χρονου έγινε στη βάση μαρτυρίας που εξασφαλίστηκε από την Αστυνομία, κατά τη διάρκεια των εξετάσεων σχετικά με τον τραυματισμό 35χρονου, μετά από επίθεση που δέχθηκε τα ξημερώματα της 29ης Ιανουαρίου 2022, στη Λευκωσία.

Για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την ίδια υπόθεση, η Αστυνομία προχώρησε τις προηγούμενες μέρες στη σύλληψη ενός 31χρονου και δύο 32χρονων.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμο πλάνο για τις Βρετανικές Βάσεις - Η επόμενη κίνηση της Κύπρου

ΠτΔ: Έτοιμο πλάνο για τις Βρετανικές Βάσεις - Η επόμενη κίνηση της Κύπρου

Θα κινηθούμε στη βάση ενός συγκεκριμένου πλάνου και σχεδιασμού, δήλωσε τη Μ.Τρίτη από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης σε σχέση με το θέμα των Βρετανικών Βάσεων. 

BEST OF TOTHEMAONLINE