«Γλυκιά» αναμένεται η υπερχείλιση του φράγματος – Έστησαν πάγκους με λουκουμάδες στον Ασπρόγκρεμο

«Γλυκιά» αναμένεται η υπερχείλιση του φράγματος – Έστησαν πάγκους με λουκουμάδες στον Ασπρόγκρεμο

Την υπερχείλιση των φραγμάτων είχαν ως αποτέλεσμα οι βροχές των τελευταίων ημερών στην Κύπρο.

Από μέρα σε μέρα, μάλιστα, αναμένεται να υπερχειλίσει και το φράγμα του Ασπρόγκρεμου στην Πάφο. 

Όπως πληροφορήθηκε ανταποκριτής του SIGMA, από τον Διευθυντή τμήματος Υδάτων, κατά τη διάρκεια του τριημέρου, εισέρευσαν στον υδατοφράχτη 1,8 εκατομμύρια κυβικά μέτρα νερού.

Με βάση την πληρότητα του αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο 98,99%.

Σημειώνεται ωστόσο ότι αναμένεται να υπερχειλίσει την Τετάρτη μεσημέρι προς απόγευμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν τοποθετηθεί διάφοροι πάγκοι με λουκουμάδες, κούπες αλλά και παγωτό αναμένοντας την προσέλευση του κόσμου που θα σπεύσει να δει το θέαμα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE