ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πυρά ΑΚΕΛ με φόντο Γιαννάκη - «Να προσαχθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης ο δράστης αυτής της απάτης»

Πυρά ΑΚΕΛ με φόντο Γιαννάκη - «Να προσαχθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης ο δράστης αυτής της απάτης»

«Η υπόθεση Γιαννάκη Γιαννάκη συμπυκνώνει όλο το ύφος και ήθος εξουσίας αυτών που κυβερνούν», αναφέρει ανάμεσα σε άλλα το ΑΚΕΛ μέσω δήλωσης του Γιώργου Κουκουμά.

Όπως σημειώνει «ένα κομματικό στέλεχος του Συναγερμού με πλαστογραφημένο απολυτήριο και ανύπαρκτα πτυχία βρέθηκε διορισμένος από την κυβέρνηση σε ημικρατικό και αργότερα Επίτροπος Εθελοντισμού με μισθό 7 χιλιάδες ευρώ μηνιαίως. Και όταν η απάτη αποκαλύφθηκε, η αστυνομία -όλως τυχαίως- κινείται με ρυθμούς χελώνας. Χρειάστηκαν εννιά μήνες για να καταφέρει η αστυνομία να επικοινωνήσει με το αμερικάνικο πανεπιστήμιο, το οποίο τελικά δεν είδε ποτέ τον κ. Γιαννάκη.

Ολόκληρη η κοινωνία απαιτεί να προσαχθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης ο δράστης αυτής της απάτης και να επιστρέψει στα ταμεία του κράτους κάθε σεντ που έλαβε. Αλλά ο Συναγερμός προσπαθεί να τον καλύψει, αφού είναι δικό τους παιδί και δικό τους δημιούργημα.

Όλοι θα πρέπει να αντιλαμβάνονται ότι σε μια ενδεχόμενη τρίτη θητεία Συναγερμού, θα εδραιωθεί ολοκληρωτικά το κράτος των Γιαννάκηδων, τους οποίους θα αδροπληρώνει ο κυπριακός λαός. Και την ίδια ώρα χιλιάδες νέοι και νέες του τόπου που μορφώθηκαν με κόπο και στερήσεις, βρίσκονται στην ανεργία, την υποαπασχόληση, τους εξευτελιστικούς μισθούς».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top