Δεν γνωρίζει τον Γιαννάκη το Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο - Οσα αποκάλυψε ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας - ΒΙΝΤΕΟ

Δεν γνωρίζει τον Γιαννάκη το Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο  - Οσα αποκάλυψε ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας - ΒΙΝΤΕΟ

Δεν γνωριζει κάποιο με το όνομα Γιάννη Γιαννάκη το Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο, το οποίο ισχυριζόταν οτι φοίτησε ο πρώην Επίτροπος Εθελοντισμού.

Να σημειωθεί ότι διερευνάται υπόθεση πλαστογραφίας εις βάρος του κ.Γιαννάκη μετά το σάλο που προκλήθηκε με την αποκάλυψη της εξασφάλισης θέσης με "ψεύτικα" προσόντα.

Κάτι που ήρθε να επιβεβαιώση και ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Αντρέου μιλώντας στην εκπομπή Alpha Καλημέρα και αναφέροντας συγκεκριμένα: «Εμείς είχαμε αποταθεί στις αμερικανικές αρχές από την πρώτη στιγμή όταν είχαμε ξεκινήσει τη διερεύνηση της υπόθεσης. Εμείς δεν μπορούμε να επέμβουμε στις διαδικασίες που προχωρούν άλλες χώρες, είχαν γίνει πολλές υπενθυμίσεις. Την περασμένη βδομάδα είχαμε μια προφορική ενημέρωση ότι είχαν ολοκληρωθεί οι εξετάσεις και φαίνεται ότι εκ πρώτης όψεως να συντελείται το ποινικό αδίκημα που διερευνούμε. Αναμένεται να υπάρξει και επίσημη απάντηση από τις αμερικανικές αρχές πιστεύουμε τις επόμενες ημέρες».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία, αυτή τη φορά με φόντο τις Προεδρικές Εκλογές του 2028. Η εξαγγελία της υποψηφιότητας του Αβέρωφ Νεοφύτου και μόλις μία ημέρα αργότερα, η απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος, διαμορφώνουν ένα νέο σκηνικό στον ΔΗΣΥ, πριν ακόμη ανοίξει επισήμως η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE