Άκουσε την ποινή του 46χρονος - Εργοδοτούσε παράνομα τρία πρόσωπα σε εστιατόριο στη Λεμεσό

Άκουσε την ποινή του 46χρονος - Εργοδοτούσε παράνομα τρία πρόσωπα σε εστιατόριο στη Λεμεσό

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, καταδίκασε χθες σε ποινή φυλάκισης δύο μηνών, 46χρονο αφού τον έκρινε ένοχο σε υπόθεση που αφορά παράνομη εργοδότηση.

Επίσης, καταδίκασε 37χρονο σε ποινή φυλάκισης ενός μήνα, ενώ επέβαλε χρηματικές ποινές ύψους 250 ευρώ, σε 23χρονη και 30χρονη για υπόθεση παράνομης απασχόλησης.

Συγκεκριμένα, στις 28 Οκτωβρίου, 2020, κατά τη διάρκεια επιχείρησης της ΥΑΜ Λεμεσού, σε εστιατόριο στην επαρχία Λεμεσού, εντοπίστηκαν τρία πρόσωπα ηλικίας 37, 30 και 23 ετών, τα οποία όπως διαπιστώθηκε εργάζονταν εκεί χωρίς άδεια.

Αναφορικά με τον 46χρονο, πρόκειται για τον υπεύθυνο/εργοδότη τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Το μαχαίρι της δολοφονίας του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου από την Πάφο ο οποίος υπέκυψε το περασμένο Σάββατο στα τραύματά του μετά από κτυπήματα με μαχαίρι που δέχθηκε στα Κονιά φέρεται να εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αγροτική περιοχή της Τσάδας παρά τον δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE