Τούρκοι στρατιώτες απείλησαν με όπλα γεωργό στη Δένεια – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τούρκοι στρατιώτες απείλησαν με όπλα γεωργό στη Δένεια – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Προκλητικό περιστατικό σημειώθηκε με Τούρκους στρατιώτες στη νεκρή ζώνη στην περιοχή της Δένειας, όπου Τούρκοι στρατιώτες απείλησαν γεωργό με όπλα.

Σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του Alpha ο Κοινοτάρχης της Δένειας Χριστάκης Παναγιώτου ανέφερε: «Οι Τούρκοι στρατιώτες με τα όπλα όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες και τον απειλούσαν ότι αν δεν φύγει από εκεί θα τον σκοτώσουν. Ο άνθρωπος με τις συμβουλές μας του είπαμε να αποχωρήσει γιατί είχαν όπλα και έχει καταγγελθεί στα Ηνωμένα Έθνη και το Υπουργείο Εξωτερικών».

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Οποιοσδήποτε έχει στοιχεία για άμεσο ή έμμεσο χρηματισμό μου να τα καταθέσει αμέσως στις αρμόδιες Αρχές του κράτους, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ επεσήμανε πως οι ξένες εταιρείες που έρχονται στην Κύπρο για να επενδύσουν πρέπει να προσφέρουν και κοινωνικά, μέσα στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, για το κράτος.

BEST OF TOTHEMAONLINE