Τούρκοι στρατιώτες απείλησαν με όπλα γεωργό στη Δένεια – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τούρκοι στρατιώτες απείλησαν με όπλα γεωργό στη Δένεια – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Προκλητικό περιστατικό σημειώθηκε με Τούρκους στρατιώτες στη νεκρή ζώνη στην περιοχή της Δένειας, όπου Τούρκοι στρατιώτες απείλησαν γεωργό με όπλα.

Σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του Alpha ο Κοινοτάρχης της Δένειας Χριστάκης Παναγιώτου ανέφερε: «Οι Τούρκοι στρατιώτες με τα όπλα όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες και τον απειλούσαν ότι αν δεν φύγει από εκεί θα τον σκοτώσουν. Ο άνθρωπος με τις συμβουλές μας του είπαμε να αποχωρήσει γιατί είχαν όπλα και έχει καταγγελθεί στα Ηνωμένα Έθνη και το Υπουργείο Εξωτερικών».

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Η Κυβέρνηση δεν ακολουθεί μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία»

Λετυμπιώτης: «Η Κυβέρνηση δεν ακολουθεί μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία»

Δεν ακολουθούμε μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία και δεν υιοθετούμε στάση μόνιμης άρνησης είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος για να υποδείξει ότι και ο γερμανός Καγκελάριος αναφέρθηκε χθες, στην εποικοδομητική στάση που επιδεικνύει η Κύπρος και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης όσον αφορά την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE