Τούρκοι στρατιώτες απείλησαν με όπλα γεωργό στη Δένεια – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τούρκοι στρατιώτες απείλησαν με όπλα γεωργό στη Δένεια – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Προκλητικό περιστατικό σημειώθηκε με Τούρκους στρατιώτες στη νεκρή ζώνη στην περιοχή της Δένειας, όπου Τούρκοι στρατιώτες απείλησαν γεωργό με όπλα.

Σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του Alpha ο Κοινοτάρχης της Δένειας Χριστάκης Παναγιώτου ανέφερε: «Οι Τούρκοι στρατιώτες με τα όπλα όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες και τον απειλούσαν ότι αν δεν φύγει από εκεί θα τον σκοτώσουν. Ο άνθρωπος με τις συμβουλές μας του είπαμε να αποχωρήσει γιατί είχαν όπλα και έχει καταγγελθεί στα Ηνωμένα Έθνη και το Υπουργείο Εξωτερικών».

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Οδηγός παρέσυρε ηλικιωμένη ενώ διασταύρωνε τον δρόμο – Νεκρή η 87χρονη Ιφιγένεια

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Οδηγός παρέσυρε ηλικιωμένη ενώ διασταύρωνε τον δρόμο – Νεκρή η 87χρονη Ιφιγένεια

Γύρω στις 8π.μ. σήμερα, ενώ 35χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην οδό Πλάτωνος στη Λακατάμια, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε και τραυμάτισε την 87χρονη Ιφιγένεια Κρασιά, από τη Λακατάμια, η οποία διασταύρωνε τον δρόμο.

BEST OF TOTHEMAONLINE