ΔΙΕΘΝΗ

TikTok: 92χρονος κάνει θραύση και τον καλεί για δείπνο ο πρόεδρος του Μαλάουι

TikTok: 92χρονος κάνει θραύση και τον καλεί για δείπνο ο πρόεδρος του Μαλάουι

Ο Γκίντες Τσαλαμάντα είναι μουσικός από το Μαλάουι και είναι 92 ετών. Ποτέ δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα μπορούσε να είναι τόσο διάσημος που να δειπνήσει με τον πρόεδρο της χώρας του και μετά να κοιμηθεί σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο.

Τον περασμένο μήνα τα έκανε και τα δύο, καθώς έγινε ακόμα πιο γνωστός χάρη στο TikTok στο οποίο όμως δεν έχει πρόσβαση καθώς δεν έχει smartphone ούτε καν ρεύμα για να φορτίσει ένα τηλέφωνο.


Το τραγούδι του Τσαλαμάντα για την κόρη του «Linny Hoo» είχε πάνω από 80 εκατ. views στο TikTok και μάλιστα πολλοί ήταν αυτοί που του ζητούσαν να τραγουδήσει ζωντανά επί πληρωμή.


Το πάρτι από τον πρόεδρο του Μαλάουι
Το γεγονός ότι έβαλε τη μικρή αφρικανική του χώρα στον ψηφιακό χάρτη τον περασμένο μήνα προσέλκυσε το ενδιαφέρον του προέδρου Λαζάρους Τσακουέρα, που διοργάνωσε πάρτι για τα 92α γενέθλια του Τσαλαμάντα στο Κρατικό Μέγαρο στο Λίλονγκουε.

«Δεν περίμενα να με προσκαλέσουν στο Κρατικό Μέγαρο. Ήταν μεγάλη τιμή», δήλωσε ο ίδιος στο Reuters. «Ο πρόεδρος ρώτησε τη γνώμη μου για τη μουσική βιομηχανία του Μαλάουι και τις τέχνες», πρόσθεσε ο τραγουδιστής. Του προσφέρθηκαν μια κουβέρτα και ένα ζευγάρι δερμάτινα παπούτσια, ενώ στη συνέχεια τραγούδησαν μαζί με τον πρόεδρο.

Γεννημένος το 1930 ο Τσαλαμάντα άρχιζε να παίζει μουσική σε ηλικία 12 ετών. Έκανε διάφορες δουλειές στη βιομηχανία καπνού, παίζοντας κιθάρα τα Σαββατοκύριακα σε μπαρ. Την περασμένη δεκαετία κατάφερε να τραγουδήσει στη Γερμανία και τις ΗΠΑ.

Ο ίδιος έμεινε έκπληκτος από το πόσο δημοφιλές έγινε το κομμάτι Linny Hoo. Σύμφωνα με τον ίδιο το τραγούδι αυτό «αποτελεί ένα μήνυμα προς τους νεότερους να έχουν καλούς τρόπους, βοηθώντας τους γηραιούς γονείς τους με οικιακές εργασίες, όπως το σκούπισμα της αυλής και η άντληση του νερού».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top