Τηλεφωνική επικοινωνία Βαρθολομαίου με Ερσόι για Μονή Σουμελά

Τηλεφωνική επικοινωνία Βαρθολομαίου με Ερσόι για Μονή Σουμελά

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τούρκο Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού Μεχμέτ Νουρί Ερσόι είχε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος σχετικά με την Μονή Σουμελά και τις εικόνες που προβλήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στις οποίες ξένο συγκρότημα φαίνεται να χορεύει στον χώρο της Μονής. 

Πηγές του Οικουμενικού Πατριαρχείου αναφέρουν ότι η επικοινωνία έγινε σε συνέχεια της επιστολής διαμαρτυρίας που ο Παναγιώτατος του απέστειλε για την προσβολή της Ιεράς Μονής Παναγίας Σουμελά της Τραπεζούντος, από τη διάθεση χώρων αυτής για σκοπούς που δεν συνάδουν με τον θρησκευτικό χαρακτήρα και την ιστορία της.
 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το μεγάλο παζλ άρχισε να στήνεται - Σε τροχιά σύγκρουσης το πολιτικό σκηνικό

Προεδρικές 2028: Το μεγάλο παζλ άρχισε να στήνεται - Σε τροχιά σύγκρουσης το πολιτικό σκηνικό

Ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο ενόψει προεδρικών εκλογών και οι πρώτες κινήσεις, έχουν ήδη αρχίσει. Πρόσωπα και κόμματα μετρούν δυνάμεις, αφήνουν ανοιχτά ενδεχόμενα, αναζητούν συμμάχους και προετοιμάζονται για μια αναμέτρηση που, όπως όλα δείχνουν, δεν θα είναι απλή υπόθεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE