Τηλεφωνική επικοινωνία Βαρθολομαίου με Ερσόι για Μονή Σουμελά

Τηλεφωνική επικοινωνία Βαρθολομαίου με Ερσόι για Μονή Σουμελά

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τούρκο Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού Μεχμέτ Νουρί Ερσόι είχε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος σχετικά με την Μονή Σουμελά και τις εικόνες που προβλήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στις οποίες ξένο συγκρότημα φαίνεται να χορεύει στον χώρο της Μονής. 

Πηγές του Οικουμενικού Πατριαρχείου αναφέρουν ότι η επικοινωνία έγινε σε συνέχεια της επιστολής διαμαρτυρίας που ο Παναγιώτατος του απέστειλε για την προσβολή της Ιεράς Μονής Παναγίας Σουμελά της Τραπεζούντος, από τη διάθεση χώρων αυτής για σκοπούς που δεν συνάδουν με τον θρησκευτικό χαρακτήρα και την ιστορία της.
 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κατά τη συνάντηση στις 26 Αυγούστου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του ηγέτη  των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση από Τ/κ πλευράς για πρόοδο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ειδικά όσον αφορά στα σημεία διέλευσης, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE