MasterChef: Ο Κουτσόπουλος παρομοίασε παίκτη με τον Άκη Πετρετζίκη - «Εγώ είμαι πιο καλός» απάντησε

MasterChef: Ο Κουτσόπουλος παρομοίασε παίκτη με τον Άκη Πετρετζίκη - «Εγώ είμαι πιο καλός» απάντησε

Η ομοιότητα του Πάνου με τον Άκη Πετρετζίκη.

Δυναμικά συνεχίζεται η φάση των Bootcamp στο MasterChef κι οι διαγωνιζόμενοι βάζουν τα δυνατά τους για να προκριθούν στην επόμενη φάση, που είναι η είσοδός τους στο σπίτι.

Οι παίκτες συγκέντρωναν τα απαραίτητα υλικά για τις παρασκευές τους κι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πλησίασε τον Πάνο έχοντας να του πει το εξής: «Ξέρεις τι ψευδώνυμο σου έχουμε δώσει; Άκης Πετρετζίκης! Τέτοια σύγκριση. Δε μοιάζει ο φίλος ο Πάνος;»

Δείτε εδω 

Ο Πάνος ανταποκρίθηκε με χαμόγελο: «Όχι. Εγώ είμαι πιο καλός. Μου έχουν πει διάφορα σεφ. Άλλο ένα μου λένε βασικά. Για τον Σαμπάνη. Αυτός είναι ασχημάντρας, εγώ είμαι ωραίο παιδί. Πλάκα κάνω.»

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE