LIFESTYLE

Άννα Βίσση: Σε κλινική της Ισπανίας - Έμεινε εκεί 8 μέρες

Άννα Βίσση: Σε κλινική της Ισπανίας - Έμεινε εκεί 8 μέρες

Ενυδατώθηκε, αποτοξινώθηκε, βιταμινώθηκε και γέμισε full τις μπαταρίες της... Λίγο πριν ξεκινήσει μια σειρά από συναυλίες στην Κύπρο και στην Αμερική για να ξαναμπεί στο “γρανάζι” των εμφανίσεων με πρώτο σταθμό στο “Hotel Ermou”, η “απόλυτη” Ελληνίδα σταρ Άννα Βίσση έζησε ένα 8ημερο χαλάρωσης στην πιο διάσημη κλινική ευεξίας στην Ισπανία, ρυθμίζοντας έτσι το βιολογικό της ρολόι, παίρνοντας δυνάμεις και νέα ζωή, ώστε να συνεχίσει το εξουθενωτικό πρόγραμμά της...

Μαζί με την κολλητή της φίλη και κουμπάρα Χριστίνα Πολίτη μπήκαν σε αυστηρό πρόγραμμα, έχασαν κιλά και αμέσως μετά από αυτό έκαναν και μια στάση στους δρόμους της Μαδρίτης για να συναντήσουν φίλους τους.

Οι 8 μέρες της Βίσση στην Ισπανία
Σε ένα από τα ωραιότερα μέρη της Ισπανίας, στο Αλικάντε -και πιο συγκεκριμένα,- στο υπέροχο θέρετρο SHA Wellness Clinic- η Άννα Βίσση πέρασε 8 μέρες πειθαρχημένης καθημερινότητας και γύρισε γεμάτη ενέργεια! Η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram περιέγραψε την εμπειρία της με τα πιο θερμά λόγια, μιλώντας τόσο για τη φιλοξενία των ιδιοκτητών όσο και για τις χρήσιμες θεραπείες και τα μαθήματα μαγειρικής που έκανε. Πιο συγκεκριμένα έγραψε:

“Φεύγω σήμερα από το μαγικό sha welness μετά από 8 μέρες πειθαρχημένης καθημερινότητας και γυρίζω γεμάτη ενέργεια! Ξεκούραστη, ενυδατωμένη, αποτοξινωμένη, βιταμινωμένη και πεπεισμένη για κάποιες αλλαγές στη ζωή μου, που θα μου δώσουν σίγουρα ένα καλύτερο μέλλον όσον αφορά στην υγεία μου (δείτε εδώ το πρόβλημα που αντιμετώπισε πριν από λίγο καιρό). Παρέα με τη φίλη μου την Χριστίνα διασκεδάσαμε αρκετά με την αυστηρότητα του μέρους αλλά δεχτήκαμε τη πιο ζεστή φιλοξενία και τις τόσο χρήσιμες θεραπείες όσο και τα μαθήματα μαγειρικής. Το φαγητό πρωτόγνωρο, απόλυτα υγιεινό αλλά απίστευτα νόστιμο”...

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Anna Vissi (@annavissiofficial)

Η περίφημη διατροφή Kushi
Τίποτα δεν είναι τυχαίο! Στο SHA Wellness Clinic, στο Αλικάντε, που εφαρμόζει την περίφημη δίαιτα Michio Kushi, ο ιδιοκτήτης Alfredo Battaler νίκησε τον καρκίνο του εντέρου με αυτήν τη διατροφή και την απογείωσε παρέα με τον chef Lixi. Το συγκεκριμένο μέρος, με θέα τη Μεσόγειο, είναι πανέμορφο και συνδυάζει ηρεμία και αποτοξίνωση, τρώγοντας υγιεινά, μαθαίνοντας να μαγειρεύεις σωστά, κάνοντας ό,τι γυμναστική και όποια θεραπεία επιθυμείς. Εκεί ήταν και ο Guy Ritchie και δεν είναι τυχαίο ότι αν πας μπορεί να συναντήσεις τη Rossy de Palma, τον Ronaldo, την Penelope Cruz, την Gwineth Paltrow, τον Patrick Bruel, την Barbra Streisand, όλα τα μοντέλα της Victoria's Secret καθώς και πολλούς άλλους επώνυμους. Στη φωτ. είναι με τον Dr Mera, έναν από τους καλύτερους γιατρούς του healthy ageing στον κόσμο.

Πηγή: athensmagazine.gr/youweekly.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top