Συντονισμένη επιχείρηση στη Χλώρακα με ελέγχους σε κατοικίες και οχήματα - Καταγέλθηκε ένα πρόσωπο

Συντονισμένη επιχείρηση στη Χλώρακα με ελέγχους σε κατοικίες και οχήματα - Καταγέλθηκε ένα πρόσωπο

Συνεχίστηκαν την Τρίτη οι συντονισμένες επιχειρήσεις της Αστυνομίας για αστυνόμευση της Κοινότητας Χλώρακας.


Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε διάφορες οικίες, συγκροτήματα διαμερισμάτων και τροχονομικοί έλεγχοι.

Ένα πρόσωπο εντοπίστηκε να παραβιάζει το διάταγμα του Υπουργού Εσωτερικών ημερομηνίας 3/12/2021, που αφορά την απαγόρευση εγκατάστασης αιτητών διεθνούς προστασίας εντός της συγκεκριμένης κοινότητας. Εναντίον του διερευνάται ποινική υπόθεση για παραβίαση του σχετικού διατάγματος.

Επίσης, κατά την επιχείρηση ανακόπηκαν για έλεγχο οχήματα και αριθμός προσώπων. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Ο ανασχηματισμός που ανακοίνωσε ο Νίκος Χριστοδουλίδης, δεν αποτελεί απλώς μια αλλαγή προσώπων στο κυβερνητικό σχήμα. Είναι μια πολιτική δήλωση, με σαφή στόχευση: η κυβέρνηση εισέρχεται στην πιο κρίσιμη φάση της θητείας της και καλείται πλέον να αποδείξει στην πράξη. ότι μπορεί να μετατρέψει τις εξαγγελίες σε αποτελέσματα.