Συντονισμένη επιχείρηση στη Χλώρακα με ελέγχους σε κατοικίες και οχήματα - Καταγέλθηκε ένα πρόσωπο

Συντονισμένη επιχείρηση στη Χλώρακα με ελέγχους σε κατοικίες και οχήματα - Καταγέλθηκε ένα πρόσωπο

Συνεχίστηκαν την Τρίτη οι συντονισμένες επιχειρήσεις της Αστυνομίας για αστυνόμευση της Κοινότητας Χλώρακας.


Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε διάφορες οικίες, συγκροτήματα διαμερισμάτων και τροχονομικοί έλεγχοι.

Ένα πρόσωπο εντοπίστηκε να παραβιάζει το διάταγμα του Υπουργού Εσωτερικών ημερομηνίας 3/12/2021, που αφορά την απαγόρευση εγκατάστασης αιτητών διεθνούς προστασίας εντός της συγκεκριμένης κοινότητας. Εναντίον του διερευνάται ποινική υπόθεση για παραβίαση του σχετικού διατάγματος.

Επίσης, κατά την επιχείρηση ανακόπηκαν για έλεγχο οχήματα και αριθμός προσώπων. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Νέα οδοφράγματα στις 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη» - Αναμένει απαντήσεις από Έρχιουρμαν η Λευκωσία

«Νέα οδοφράγματα στις 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη» - Αναμένει απαντήσεις από Έρχιουρμαν η Λευκωσία

Στο Κυπριακό και στις επαφές του Προέδρου της Δημοκρατίας, με επίκεντρο τις εξελίξεις στο εθνικό μας θέμα, αναφέρθηκε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE