«Τόσο άντεξα» - Η Ιωάννα Τούνη άλλαξε και πάλι τα μαλλιά της  - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

«Τόσο άντεξα» - Η Ιωάννα Τούνη άλλαξε και πάλι τα μαλλιά της  - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Ιωάννα Τούνη πριν μερικές ημέρες αποφάσισε να αποχωριστεί το ξανθό χρώμα στα μαλλιά της, επιλέγοντας ένα κόκκινο.

Από την αρχή η instagrammer είχε δηλώσει πως η αλλαγή θα ήταν προσωρινή.

Μια εβδομάδα μετά, η Ιωάννα Τούνη ανέβασε ένα story στον προσωπικό της προφίλ στο Instagram, στο οποίο παρουσιάστηκε και πάλι με ξανθά μαλλιά, λέγοντας:

«Τόσο άντεξα χωρίς ξανθά μαλλιά παιδιά, αυτό ήτανε. Επανήλθα, back to blonde! Λιγάκι δε σου ‘λειψε; Για πες…», καλώντας τους followers της να ψηφίσουν.

Δείτε φωτογραφίες:

 

Πηγή: prototheme.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει και το 2026 στο ίδιο πνεύμα για μεταρρυθμίσεις όπως και το 2025, με στόχο να εκσυγχρονίσει το κράτος του 1960, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την εναρκτήρια του τοποθέτηση στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που έγινε το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE