ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

MARRY ME (Παντρέψου Με)

MARRY ME (Παντρέψου Με)

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ

Η Κατ Βαλντέζ είναι το ήμισυ του πιο σέξι ζευγαριού διασημοτήτων στον κόσμο, μαζί με τον πετυχημένο σταρ της μουσικής Μπαστιάν. Όσο το ντουέτο της Κατ και του Μπαστιάν, με τίτλο «Marry Me», σκαρφαλώνει στην κορυφή των τσαρτ, το ζευγάρι σχεδιάζει να παντρευτεί ζωντανά μπροστά στο κοινό, σε μια τελετή που θα μεταδοθεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες. Ο διαζευγμένος καθηγητής μαθηματικών Τσάρλι Γκίλπερτ, από την άλλη, έχει βρεθεί στη συναυλία εξαιτίας της κόρης του και της καλύτερής του φίλης.

Όταν η Κατ μαθαίνει, λίγο πριν την τελετή γάμου, ότι ο Μπαστιάν την απατά με τη βοηθό της, η ζωή της παίρνει την κάτω βόλτα, καθώς παθαίνει κρίση πανικού πάνω στη σκηνή. Αμφισβητεί τον έρωτα, την αλήθεια και την αφοσίωση. Καθώς ο κόσμος της καταστρέφεται, ρίχνει τα μάτια της σε έναν ξένο ανάμεσα στο πλήθος…

Αν αυτό που γνωρίζεις σε έχει απογοητεύει, τότε ίσως το άγνωστο να είναι η απάντηση. Έτσι λοιπόν, σε μια στιγμή εμπνευσμένης τρέλας, η Κατ αποφασίζει να παντρευτεί τον Τσάρλι. Αυτό που ξεκινάει σαν αυθόρμητη αντίδραση, εξελίσσεται σε έναν απρόσμενο έρωτα. Όσο τα πάντα παλεύουν για να τους χωρίσουν, το μεγάλο ερώτημα που προκύπτει είναι: μπορούν δυο άνθρωποι από τόσο διαφορετικούς κόσμους να γεφυρώσουν την απόσταση και να συνυπάρξουν σε έναν νέο, δικό τους κόσμο;


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ

• Η STX Entertainment είχε αρχικά αναλάβει τη διανομή, πριν αυτή βρεθεί οριστικά στα χέρια της Universal Pictures.

• Πρώτη ερμηνευτική απόπειρα για τον κολομβιανό σταρ Maluma.

• Jennifer Lopez και Owen Wilson βρίσκονται ξανά στο ίδιο καστ μετά το 1997 και το Ανακόντα.

• Τα γυρίσματα έπεσαν πάνω σε lockdown, και για να ολοκληρωθούν, μία σκηνή χρειάστηκε να γυριστεί στο σπίτι της Lopez. Σύμφωνα με την ίδια, το μίνι συνεργείο ήταν ο σύντροφος της, Alex Rodriguez, και τα παιδιά της.

• Είχε αρχικά προγραμματιστεί να βγει στις αίθουσες τον Φεβρουάριο του 2021, αλλά η πανδημία άλλαξε τελείως τον προγραμματισμό.

• Jennifer Lopez και Maluma ερμηνεύουν μαζί το Marry Me και το Pa Ti (For You). Μαζί με αυτά, κυκλοφόρησαν σε σινγκλ και τα On My Way και After Love, μόνο με τη Lopez στα φωνητικά.

Γεμάτο με καινούρια τραγούδια της Τζένιφερ Λόπεζ και του Λατίνου μουσικού αστέρα, Maluma! Στο Παντρέψου Με βλέπουμε την Λόπεζ στο ρόλο μιας σούπερ σταρ, της Κατ Βαλντέζ και τον Όουεν Γουίλσον στο ρόλο του Τσάρλι Γκίλμπερτ, ενός καθηγητή μαθηματικών. Πρόκειται για δυο ξένους που συμφωνούν πρώτα να παντρευτούν και μετά να γνωριστούν. Ένα απρόσμενο ρομάντζο γύρω από δυο ολότελα διαφορετικούς ανθρώπους που αναζητούν κάτι αληθινό σε έναν κόσμο όπου οι αξίες βασίζονται σε “like” και followers. Το Παντρέψου Με είναι μια μοντέρνα ερωτική ιστορία για τη διασημότητα, τον γάμο και τα social media.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top