«Χωρίς φρένο» οι αυξήσεις τιμών στα καύσιμα – «Βάζουν βενζίνη για 1-2 μέρες να κάνουν τη δουλειά τους»

«Χωρίς φρένο» οι αυξήσεις τιμών στα καύσιμα – «Βάζουν βενζίνη για 1-2 μέρες να κάνουν τη δουλειά τους»

Ανησυχία προκαλούν οι συνεχόμενες αυξήσεις στα καύσιμα σε ολόκληρη την Κυπριακή κοινωνία. 

Ο εκπρόσωπος Τύπου του συνδέσμου πρατηριούχων, Χριστόδουλος Χριστοδούλου μιλώντας στον ALPHA, στην εκπομπή «ALPHA Καλημέρα» σχολίασε τις αυξήσεις καυσίμων τονίζοντας πως θα συνεχίσουν ακάθεκτες

«Σήμερα Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου βρισκόμαστε στα €1,41 με €1,42 στη βενζίνη 95 οκτανίων και στο €1,50 στο πετρέλαιο κίνησης», είπε συγκεκριμένα.

«Αυξήσεις αναμένονται συνέχεια», πρόσθεσε.

Όσο αφορά τη περσινή αντίστοιχη περίοδο, συγκριτικά, υπάρχει αύξηση της τάξεως των 35 σεντς ενώ από την αρχή του έτους, πήγε 9 σεντς πάνω, η τιμή στη βενζίνη.

Όσο αφορά τις αντιδράσεις του κόσμου τόνισε ότι παρόλο που ο κόσμος αντιδρά, δεν μπορεί να κάνει και κάτι.

«Έρχεται βάζει όσο χρειάζεται για να κάνει τη δουλειά του μια με δυο ημέρες και μετά πάλι το ίδιο. Δεν μπορεί να γίνει κάτι, η μόνη που μπορεί να κάνει κάτι είναι η κυβέρνηση, να μειώσει τον ΦΠΑ ή τον Φόρο Κατανάλωσης γιατί αν στο 1 ευρώ ΦΠΑ η κυβέρνηση έπαιρνε 19 σεντς ΦΠΑ, στο 1,50 ευρώ παίρνει 28 σεντς»

«Πρέπει να βοηθήσουν το κόσμο», κατέληξε.

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE