Στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος με το υλικό που απέστειλε στις κυπριακές Αρχές ο Γκιώνης

Στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος με το υλικό που απέστειλε στις κυπριακές Αρχές ο Γκιώνης

Ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση των πληροφοριών που παρέχονται μέσω της επιστολής του Ηλία Γκιώνη προς τις κυπριακές αστυνομικές αρχές, για ενδεχόμενη δράση κυκλωμάτων βιασμών και σεξουαλικής εκμετάλλευσης σε Κύπρο που σχετίζεται με υπόθεση βιασμού στην Ελλάδα, δήλωσε στο ΚΥΠΕ η Λειτουργός του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας, Λοχίας Μαρίνα Χριστοδουλίδου, ερωτηθείσα σχετικά.  

 
Ανέφερε, τέλος, ότι ο φάκελος με το υλικό που απέστειλε στις κυπριακές αρχές ο Έλληνας ακτιβιστής στάλθηκε στη Νομική Υπηρεσία για μελέτη και οδηγίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

Τι ακριβώς κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε περίπτωση ενεργοποίησης του άρθρου 42,7 της Συνθήκης της ΕΕ από ένα κράτος μέλος θα συζητήσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες στο πλαίσιο του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις 23-24 Απριλίου, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE