Στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος με το υλικό που απέστειλε στις κυπριακές Αρχές ο Γκιώνης

Στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος με το υλικό που απέστειλε στις κυπριακές Αρχές ο Γκιώνης

Ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση των πληροφοριών που παρέχονται μέσω της επιστολής του Ηλία Γκιώνη προς τις κυπριακές αστυνομικές αρχές, για ενδεχόμενη δράση κυκλωμάτων βιασμών και σεξουαλικής εκμετάλλευσης σε Κύπρο που σχετίζεται με υπόθεση βιασμού στην Ελλάδα, δήλωσε στο ΚΥΠΕ η Λειτουργός του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας, Λοχίας Μαρίνα Χριστοδουλίδου, ερωτηθείσα σχετικά.  

 
Ανέφερε, τέλος, ότι ο φάκελος με το υλικό που απέστειλε στις κυπριακές αρχές ο Έλληνας ακτιβιστής στάλθηκε στη Νομική Υπηρεσία για μελέτη και οδηγίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE