Ερντογάν: Βγαίνει από την καραντίνα - Αρνητικός σε PCR

Ερντογάν: Βγαίνει από την καραντίνα - Αρνητικός σε PCR

Ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος βρίσκεται σε απομόνωση από το Σάββατο 5/2 μετά τη μόλυνσή του με τον νέο κορωνοϊό, διαγνώστηκε αρνητικός σήμερα στην Covid-19 μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, επικαλούμενο τον γιατρό του προέδρου.

Ο Ερντογάν είχε δηλώσει το Σάββατο ότι βρέθηκε θετικός στην παραλλαγή Όμικρον του ιού και βρισκόταν στο σπίτι με ελαφριά συμπτώματα.

«Τα τεστ PCR που κάναμε τις τελευταίες δύο ημέρες βγήκαν αρνητικά», τόνισε ο γιατρός του Ερντογάν, ο Σερκάν Τοπάλογλου. «Πιστεύω ότι ο πρόεδρος θα επιστρέψει στο τακτικό του πρόγραμμα πολύ σύντομα, ακόμη και αύριο», πρόσθεσε.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.