Δορά: H YKAN εντόπισε ναρκωτικά και στο αμπέλι

Δορά: H YKAN εντόπισε ναρκωτικά και στο αμπέλι

Ποσότητα κάνναβης 280 γραμμαρίων εντόπισε η Αστυνομία ύστερα από έλεγχο που διενήργησε χθες το απόγευμα σε αυτοκίνητο που οδηγούσε 26χρονος στο δρόμο Καντού – Πλατρών.

Ο 26χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Στη συνέχεια, ερευνήθηκε, βάσει δικαστικού εντάλματος, υποστατικό που χρησιμοποιεί ο 26χρονος ως μάντρα ζώων και βρίσκεται στο χωριό Δορά.

Κατά την έρευνα εντοπίστηκε βαρέλι εντός του οποίου υπήρχε ποσότητα μικτού βάρους περίπου 6 κιλών κάνναβης, συμπαγής ουσία που έμοιαζε με κοκαΐνη περίπου 264 γραμμαρίων, μια χειροβομβίδα, έξι πυροκροτητές καθώς και άλλα τεκμήρια.

Η έρευνα διακόπηκε λόγω σκότους και θα συνεχιστεί σήμερα.

Γύρω στις 9.50 χθες βράδυ ο 26χρονος συνελήφθη, βάσει δικαστικού εντάλματος για διερεύνηση της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE