Ανώτερος λειτουργός του ΤΟΜ ξεσκέπασε κομπίνα με πολυτελή οχήματα - Του έκαψαν το αυτοκίνητο

Ανώτερος λειτουργός του ΤΟΜ ξεσκέπασε κομπίνα με πολυτελή οχήματα - Του έκαψαν το αυτοκίνητο

Στα ίχνη κυκλώματος το οποίο παρουσίαζε χτυπημένα εισαγόμενα οχήματα ως καινούργια βρίσκεται η Αστυνομία.

Το θέμα έφερε στην επιφάνεια η εφημερίδα «Πολίτης», ενώ η επιβεβαίωση ήλθε από τον ίδιο τον υπουργό Μεταφορών, Γιάννη Καρούσο.

Ο υπουργός μίλησε στο Κρατικό Ραδιόφωνο για την καταγγελία. Πιο συγκεκριμένα, ανώτερος λειτουργός του Τμήματος Οδικών Μεταφορών ο οποίος διαπίστωσε τη δράση του κυκλώματος έγινε στόχος εμπρηστών.

Η Αστυνομία συνέλαβε χθες (10/2) γυναίκα η οποία φέρεται να είχε ρόλο ατζέντη στην υπόθεση.

Ο κύριος Καρούσος ανέφερε ότι ξεκίνησε η διαδικασία κάθαρσης του Τμήματος Οδικών Μεταφορών από τέτοιου είδους φαινόμενα καθώς όπως είπε υπάρχουν πολλά προβλήματα.

Ξεκαθάρισε επίσης ότι δεν θα επικρατήσει το κλίμα τρομοκρατίας όπως επιχειρούν κάποιοι. Όσο αφορά τον λειτουργό ο οποίος έγινε θύμα εμπρηστών ξεκαθάρισε ότι θα αποζημιωθεί από κράτος.

Η επίθεση εναντίον του είπε είναι επίθεση εναντίον του υπουργείου, της Κυβέρνησης και της νομιμότητας.

*Φωτογραφία αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πολιτική με έλλειψη «προσώπων»: Οι εκλογές του 2026 αποκαλύπτουν τη νέα πραγματικότητα

Πολιτική με έλλειψη «προσώπων»: Οι εκλογές του 2026 αποκαλύπτουν τη νέα πραγματικότητα

Τα κόμματα δυσκολεύονται να συγκροτήσουν τα ψηφοδέλτιά τους, όχι λόγω καθυστέρησης, αλλά λόγω έλλειψης διαθέσιμων υποψηφίων. Οι μετακινήσεις στελεχών, οι νέοι πολιτικοί σχηματισμοί και η κόπωση της κοινωνίας συνθέτουν ένα πρωτόγνωρο σκηνικό ενόψει των εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE