Ανώτερος λειτουργός του ΤΟΜ ξεσκέπασε κομπίνα με πολυτελή οχήματα - Του έκαψαν το αυτοκίνητο

Ανώτερος λειτουργός του ΤΟΜ ξεσκέπασε κομπίνα με πολυτελή οχήματα - Του έκαψαν το αυτοκίνητο

Στα ίχνη κυκλώματος το οποίο παρουσίαζε χτυπημένα εισαγόμενα οχήματα ως καινούργια βρίσκεται η Αστυνομία.

Το θέμα έφερε στην επιφάνεια η εφημερίδα «Πολίτης», ενώ η επιβεβαίωση ήλθε από τον ίδιο τον υπουργό Μεταφορών, Γιάννη Καρούσο.

Ο υπουργός μίλησε στο Κρατικό Ραδιόφωνο για την καταγγελία. Πιο συγκεκριμένα, ανώτερος λειτουργός του Τμήματος Οδικών Μεταφορών ο οποίος διαπίστωσε τη δράση του κυκλώματος έγινε στόχος εμπρηστών.

Η Αστυνομία συνέλαβε χθες (10/2) γυναίκα η οποία φέρεται να είχε ρόλο ατζέντη στην υπόθεση.

Ο κύριος Καρούσος ανέφερε ότι ξεκίνησε η διαδικασία κάθαρσης του Τμήματος Οδικών Μεταφορών από τέτοιου είδους φαινόμενα καθώς όπως είπε υπάρχουν πολλά προβλήματα.

Ξεκαθάρισε επίσης ότι δεν θα επικρατήσει το κλίμα τρομοκρατίας όπως επιχειρούν κάποιοι. Όσο αφορά τον λειτουργό ο οποίος έγινε θύμα εμπρηστών ξεκαθάρισε ότι θα αποζημιωθεί από κράτος.

Η επίθεση εναντίον του είπε είναι επίθεση εναντίον του υπουργείου, της Κυβέρνησης και της νομιμότητας.

*Φωτογραφία αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live εικόνα: Απελευθερώθηκαν οι επόμενοι 13 όμηροι της Χαμάς, στο Ισραήλ οι πρώτοι 7

Live εικόνα: Απελευθερώθηκαν οι επόμενοι 13 όμηροι της Χαμάς, στο Ισραήλ οι πρώτοι 7

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και με ελπίδες για μια γενικευμένη ειρήνη στη Μέση Ανατολή, το βλέμμα όλου του πλανήτη σήμερα, Δευτέρα (13/10/25) είναι στραμμένο στο Ισραήλ, όπου απελευθερώνονται οι όμηροι της Χαμάς, στο πλαίσιο της εφαρμογής της πρώτης φάσης της συμφωνίας για την εκεχειρία στη Γάζα. 

BEST OF TOTHEMAONLINE