ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χωρίς βροχές αλλά το κρύο παραμένει: Τι περιέχει το καιρικό μενού το Σαββατοκύριακο - Η πρόβλεψη της Μετεωρολογικής

Χωρίς βροχές αλλά το κρύο παραμένει: Τι περιέχει το καιρικό μενού το Σαββατοκύριακο - Η πρόβλεψη της Μετεωρολογικής

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 2 με 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 3 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 6 στα παράλια και γύρω στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά δυνατό να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 βαθμούς στα παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά θα παρατηρούνται παροδικά λίγες νεφώσεις. Τοπικά, ιδιαίτερα σε ανατολικές περιοχές, είναι πιθανό να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή και χαμηλή νέφωση κατά τις πρώτες αυγινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 2 με 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Το επόμενο τριήμερο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά θα εμφανίζονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, που το βράδυ της Κυριακής δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη ελαφρά βροχή. Τις νύχτες και νωρίς τα πρωινά είναι πιθανό τοπικά, κυρίως στο ανατολικό μισό του νησιού, να παρατηρείται αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, εκτός από τα ψηλότερα ορεινά όπου θα σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση, για να κυμανθεί στο εσωτερικό πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα και λίγο πιο πάνω στις υπόλοιπες περιοχές.

Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 72 εκατοστά.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top