Τον ψάχνει όλη η Κύπρος και αυτός κάνει ποστ - Η ανάρτηση του με…πίτσα

Τον ψάχνει όλη η Κύπρος και αυτός κάνει ποστ - Η ανάρτηση του με…πίτσα

Σίριαλ έγινε η αναζήτηση του 40χρονου Κυριάκου Ζορπά από την Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, ενώ η Αστυνομία τον ψάχνει για υπόθεση παράνομης εισόδου και κλοπής, αδικήματα που διαπράχθηκαν στις 15 Δεκεμβρίου 2021 στην Κοκκινοτριμιθιά, ο 40χρονος βρίσκεται σε σπίτι και μάλιστα είναι ενεργός και στα social media.

Συγκεκριμένα, ο Κυριακός Ζορπά έκανε και ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ρίχνοντας το γάντι στην Αστυνομία.

Δείτε όσα έγραψε:

 

Δείτε τη φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE