ΚΥΠΡΟΣ – ΤΡΑΓΩΔΙΑ: «Έσβησε» 33χρονη στο Νοσοκομείο – Αιφνίδιο θάνατο εξετάζουν οι Αρχές

ΚΥΠΡΟΣ – ΤΡΑΓΩΔΙΑ: «Έσβησε» 33χρονη στο Νοσοκομείο – Αιφνίδιο θάνατο εξετάζουν οι Αρχές

Τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 08 Φεβρουαρίου στη Λάρνακα με το θάνατο 33χρονης, η οποία «έσβησε» στο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το πρωί της ίδιας μέρας η 33χρονη μεταφέρθηκε στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείο Λάρνακας από τον σύζυγο της, καθώς παρουσίαζε δύσπνοια και πόνο στα κάτω άκρα.

Το απόγευμα της ίδια μέρας η κατάσταση της επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Λίγη ώρα αργότερα και πιο συγκεκριμένα γύρω στις 16:15 το απόγευμα (08/02), η 33χρονη απεβίωσε.

Η νεκροτομή στη σορό της άτυχης διενεργήθηκε την επόμενη μέρα (Τετάρτη 08 Φεβρουαρίου), από τον ιατροδικαστή Ορθόδοξος Ορθοδόξου , ο οποίος έλαβε δείγματα που στάλθηκαν για ιστοπαθολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις με σκοπό να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου της.

Η Αστυνομία εξετάζει υπόθεση αιφνίδιου θανάτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Τη θέση ότι η Λευκωσία είναι πανέτοιμη για όλα τα σενάρια, για όλες τις ενδεχόμενες και μη εκπλήξεις εξέφρασε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στα πλαίσια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης, στους πέντε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE