ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

"Ντου" της Αστυνομίας σε γραφεία εταιρείας στη Λεμεσό - Υπάλληλοι εργάζονταν χωρίς safe pass

"Ντου" της Αστυνομίας σε γραφεία εταιρείας στη Λεμεσό - Υπάλληλοι εργάζονταν χωρίς safe pass

Σε 1960 ελέγχους σε σχέση με την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων λόγω πανδημίας προχώρησε το τελευταίο 24ωρο η Αστυνομία από τους οποίους προέκυψαν 20 καταγγελίες, οι πέντε αφορούν ιδιοκτήτες υποστατικών και οι 15 πολίτες.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας της Αστυνομίας, στη Λευκωσία, διενεργήθηκαν 566 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν δύο πολίτες και δύο ιδιοκτήτες υποστατικών.

Τα υποστατικά αφορούν σε μπαράκι όπου σε έλεγχο λίγο μετά τα μεσάνυχτα διαπιστώθηκε ότι επετράπη η είσοδος σε περισσότερους θαμώνες από όσο προβλέπουν τα ανάλογα τετραγωνικά του χώρου. Ο υπεύθυνος του υποστατικού κλήθηκε να πληρώσει πρόστιμο της τάξης των 1500 ευρώ.

Η δεύτερη καταγγελία αφορά νυχτερινό κέντρο όπου έλεγχος διενεργήθηκε γύρω στις 2 το πρωί του Σαββάτου και είχε ως αποτέλεσμα την καταγγελία του ιδιοκτήτη για μη τήρηση των αποστάσεων και συνωστισμό. Το εξώδικο φθάνει τα 500 ευρώ.

Στη Λεμεσό διενεργήθηκαν 212 έλεγχοι από τους οποίους προέκυψαν καταγγελίες για τρεις πολίτες και τρία υποστατικά.

Το πρώτο υποστατικό αφορά σε μπαράκι ο υπεύθυνος του οποίου δεν κατείχε safe pass έτσι η Αστυνομία προχώρησε σε καταγγελία εναντίον του και σε έκδοση εξώδικου 750 ευρώ. Ο έλεγχος διενεργήθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Το δεύτερο υποστατικό στη Λεμεσό αφορά σε εταιρεία στα γραφεία της οποίας υπάλληλοι εργάζονταν χωρίς safe pass. Η εταιρεία καταγγέλθηκε και εκδόθηκε εξώδικο 1500 ευρώ. Ο έλεγχος διενεργήθηκε στις 15.30 το απόγευμα.

Τέλος, σε εστιατόριο όπου έλεγχος διενεργήθηκε στις 20.15, διαπιστώθηκε ότι επετράπη σε πελάτες να εισέλθουν χωρίς τα απαραίτητα πιστοποιητικά και ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου καταγγέλθηκε από την Αστυνομία, η οποία του επέβαλε και πρόστιμο 750 ευρώ.

Στην Επαρχία Λάρνακας από τους 467 ελέγχους δεν προέκυψε καμία παράβαση ή καταγγελία και το ίδιο συνέβη και στην Επαρχία Πάφου όπου διενεργήθηκαν 24 έλεγχοι.

Στην Επαρχία Αμμοχώστου από 354 ελέγχους καταγγέλθηκαν εννέα άτομα και από 172 ελέγχους στην Επαρχία Μόρφου καταγγέλθηκε ένας πολίτης.

Τέλος, από τους 153 ελέγχους της Τροχαίας και τους 12 της Λιμενικής, δεν προέκυψε καμία παράβαση ή καταγγελία, ως επίσης και στα δύο Αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top