Ο κακός χαμός στην διαμαρτυρία - Ξεκίνησαν από την Πάφο και έφτασαν μέχρι τη Λευκωσία - ΒΙΝΤΕΟ

 Ο κακός χαμός στην διαμαρτυρία -  Ξεκίνησαν από την Πάφο και έφτασαν μέχρι τη Λευκωσία - ΒΙΝΤΕΟ

Ξεκίνησαν από την Πάφο και έφτασαν μέχρι τη Λευκωσία για να διαμαρτυρηθούν πολίτες για τα μέτρα, κατά της πανδημίας.

Λόγω αυτοκινητοπομπής που κατευθύνεται προς το κέντρο της πόλης Λευκωσίας, γύρω στη 1.00 το μεσημέρι του Σαββάτου, παρατηρείται πυκνή τροχαία κίνηση στη Λευκωσία, αναφέρει η Αστυνομία σε ανακοίνωση της. 

Η αυτοκινητοπομπή ακολουθεί πορεία προς την Πλατεία Ελευθερίας, στο πλαίσιο διαμαρτυρίας.

Η Αστυνομία συστήνει ιδιαίτερη προσοχή σε όσους διακινούνται στο οδικό δίκτυο της Λευκωσίας, ενώ ιδιαίτερα οι οδηγοί οχημάτων καλούνται να οδηγούν τα οχήματά τους με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις υποδείξεις των επί καθήκοντι αστυνομικών.

 

Το κείμενο ανανεώνεται*

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE