ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αφυπηρετεί ο Υπαρχηγός Αστυνομίας Χρήστος Μαυρής, τον διαδέχεται ο Δ. Δημητρίου

Αφυπηρετεί ο Υπαρχηγός Αστυνομίας Χρήστος Μαυρής, τον διαδέχεται ο Δ. Δημητρίου

Αφυπηρετεί ο Υπαρχηγός Αστυνομίας Χρήστος Μαυρής, μετά από 38 χρόνια ευδόκιμης και επιτυχημένης υπηρεσίας, ενεργούς δράσης και προσφοράς στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από τον Κλάδο Επικοινωνίας του Αρχηγείου, ενόψει της αφυπηρέτησής του ο κ. Μαυρής, πραγματοποίησε πρόσφατα αποχαιρετιστήριες επισκέψεις σε επαρχιακές Αστυνομικές Διευθύνσεις, Τμήματα, Μονάδες και Υπηρεσίες της Αστυνομίας, αποχαιρετώντας φίλους, συναδέλφους και συνεργάτες.

Στο πλαίσιο των αποχαιρετιστήριων επισκέψεών του, ο απερχόμενος Υπαρχηγός, επισκέφθηκε τις ΑΔΕ Λευκωσίας, Λάρνακας, Αμμοχώστου και Μόρφου, καθώς επίσης την Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, την Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών, τη Διεύθυνση Οικονομικών, την ΥΠΕΓΕ, την Αστυνομική Ακαδημία, τη ΜΜΑΔ, το Τμήμα Καταπολέμησης Εγκλήματος, την Πυροσβεστική Υπηρεσία και άλλα Τμήματα και Υπηρεσίες του Αρχηγείου.

Ιδιαίτερη χαρακτηρίζεται η επίσκεψη του κ. Μαυρή στη Νομική Υπηρεσία, λόγω και της πολυετούς υπηρεσίας του σε Τμήματα Εισαγγελίας της Αστυνομίας και ως Δημόσιος Κατήγορος.

Εκεί ο Υπαρχηγός είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Γενικό Εισαγγελέα, Γιώργο Λ. Σαββίδη και τον Βοηθό Γενικό Εισαγγελέα, Σάββα Αγγελίδη, τους οποίους και ευχαρίστησε για την άψογη συνεργασία που είχαν.

Επίσης, συναντήθηκε με την Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Στέφη Δράκου και τον Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου, Λούη Παναγή, τους οποίους επίσης ευχαρίστησε για την εποικοδομητική συνεργασία τους και τους ευχήθηκε καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο τους.

Τον κ. Μαυρή θα διαδεχθεί ο Δημήτρης Δημητρίου.Ο κ. Δημητρίου εντάχθηκε στις τάξεις της Αστυνομίας τον Ιούλιο του 1984 και αφού ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή του στην Αστυνομική Ακαδημία και στη ΜΜΑΔ, υπηρέτησε σε διάφορα Τμήματα, Διευθύνσεις, Υπηρεσίες και Κλάδους της Αστυνομίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική εκστρατεία - Οι διπλές εκλογές - Πολιτική «χαμηλών ταχυτήτων»

Ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική εκστρατεία - Οι διπλές εκλογές - Πολιτική «χαμηλών ταχυτήτων»

Η Κύπρος εισέρχεται και επίσημα πλέον στην προεκλογική εκστρατεία για τις διπλές εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top