ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το γκάλοπ του έρωτα – Πώς θα περάσουν οι Κύπριοι άνδρες τον Άγιο Βαλεντίνο – ΒΙΝΤΕΟ

Το γκάλοπ του έρωτα – Πώς θα περάσουν οι Κύπριοι άνδρες τον Άγιο Βαλεντίνο – ΒΙΝΤΕΟ

Για την μέρα του Αγίου Βαλεντίνου και για το πώς θα την περάσουν σήμερα οι Κύπριοι, έκανε ένα γκάλοπ η δημοσιογράφος της εκπομπής «Αlpha Καλημέρα» Μαρία Ανδρονίκου. 

Ένας περαστικός ο κ. Μιχάλης για το  πως θα περάσει την μέρα του Αγίου Βαλεντίνου απάντησε: «Εμείς θα κάνουμε μια κράτηση σε ένα ωραίο εστιατόριο, θα έχουμε μια έκπληξη για τη σύζυγο και θα είναι μαζί μας ακόμα ένα ζευγάρι. Είμαστε με τη σύζυγο  55 χρόνια». Όταν ερωτήθηκε για το πιο είναι το μυστικό της μακροχρόνιας σύζευξης, απάντησε: «το να κάνουν παραχωρήσεις και οι 2 πλευρές. Προσπαθώ να μην έρχομαι σε τριβή με τη σύζυγο  μου». Πρόσθεσε, «πιο παλιά έτρεχα και στα χρυσοχοεία να βρω δώρα κλπ»

Ένας άλλος κύπριος, ο Ανδρέας μικρότερος σε ηλικία, απάντησε, «Θα γιορτάσουμε του Αγ. Βαλεντίνου σπίτι. Δεν πήρα δώρο. Θα πάρω μετά, μόλις σχολάσω».

Ο επόμενος περαστικός, με το όνομα Νικήτας, όταν ερωτήθηκε τι θα κάνει σήμερα και πως θα γιορτάσει απάντησε: «Τι μέρα είναι σήμερα;» και όταν του είπαν, απάντησε  «και αύριο είναι 15 του Φλεβάρη. Εμείς γιορτάζουμε κάθε μέρα, δεν περιμένουμε τις 14». Δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο στο σημερινό πρόγραμμα, συμπλήρωσε.

Όταν ήρθε η σειρά του Πανίκκου, απάντησε πως «Οπωσδήποτε, πάντα γιορτάζουμε. Όσο ήμασταν πιο μικροί γιορτάζαμε λίγο πιο ρομαντικά. Σήμερα θα κάνουμε τραπέζι με τους φίλους μας. Δεν μπορούμε να πάρουμε το λόγο μας πίσω. Πάλι θα γιορτάσουμε τον Βαλεντίνο με τα κρασιά μας».

Για το πώς γιόρταζε παλιά, απάντησε «Μπορούσα παλιά να την πάρω χωρίς να το ξέρει σε κέντρο ή ξενοδοχείο. Το πιο ιδιαίτερο δώρο που της έκανα ήταν ένα διαμάντι και πετούσε από  τη χαρά της».

Καταληκτικά, ο τελευταίος περαστικός ο κ. Νίκος απάντησε πως Θα γιορτάσει τον Άγιο Βαλεντίνο με το κορίτσι του, με τις γάτες του και πως θα πάρει αργότερα κάτι για δώρο.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:«Επιρρεπής σε επηρεασμό μαρτύρων» ο Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος - Αδήλωτο ποσό πέραν του 1 εκατ. ευρώ

«Επιρρεπής σε επηρεασμό μαρτύρων» ο Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος - Αδήλωτο ποσό πέραν του 1 εκατ. ευρώ

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εξέδωσε την Τρίτη διάταγμα οκταήμερης κράτησης εναντίον του εν αργία Αρχιμανδρίτη και ηγούμενου της Ιεράς Μονής Οσίου Αββακούμ, Νεκταρίου, ο οποίος συνελήφθη σε σχέση με την υπόθεση του χρηματοκιβωτίου, που εντοπίστηκε στους χώρους της Μονής και περιείχε το χρηματικό ποσό των €807,000.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top