Είχαν πεθάνει και στην Κύπρο τρία παιδιά από μία οικογένεια – Όσα αποκάλυψε παιδοκαρδιολόγος

Είχαν πεθάνει και στην Κύπρο τρία παιδιά από μία οικογένεια – Όσα αποκάλυψε παιδοκαρδιολόγος

Εξ’ αφορμής της τραγικής ιστορίας της οικογένειας στην Πάτρα που έχασε και τα τρία της παιδιά ο παιδοκαρδιολόγος Δρ. Αργύρης Κυθρεώτης, μίλησε στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο αποκαλύπτοντας ότι παρόμοιο περιστατικό είχε σημειωθεί και στην Κύπρο.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι παρόμοιο συμβάν έχουμε και στην Κύπρο λέγοντας: «Έχουμε και στην Κύπρο οικογένεια που έχασε 3 παιδιά. Είχαν κάποια κληρονομική πάθηση και αυτό εκδηλωνόταν σε κάποια ηλικία».

Όπως τόνισε ο Δρ. Κυθρεώτης υπάρχουν διάφορες παθήσεις που διαγιγνώσκονται μόνο στο καρδιογράφημα και όταν το παιδί πεθάνει δεν μπορούν να εντοπιστούν. Μάλιστα σημείωσε ότι όταν προκύψει περιστατικό αιφνίδιου θανάτου από καρδιοπάθεια, τότε όλα τα μέλη της οικογένειας θα πρέπει να υποβληθούν σε εξετάσεις.

Γενικά ανέφερε ότι ανάλογα με την ηλικία του ανθρώπου υπάρχουν και διαφορετικά αίτια, ενώ κάτω των 35 ετών είναι συνήθως κληρονομικές παθήσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE