ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είχαν πεθάνει και στην Κύπρο τρία παιδιά από μία οικογένεια – Όσα αποκάλυψε παιδοκαρδιολόγος

Είχαν πεθάνει και στην Κύπρο τρία παιδιά από μία οικογένεια – Όσα αποκάλυψε παιδοκαρδιολόγος

Εξ’ αφορμής της τραγικής ιστορίας της οικογένειας στην Πάτρα που έχασε και τα τρία της παιδιά ο παιδοκαρδιολόγος Δρ. Αργύρης Κυθρεώτης, μίλησε στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο αποκαλύπτοντας ότι παρόμοιο περιστατικό είχε σημειωθεί και στην Κύπρο.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι παρόμοιο συμβάν έχουμε και στην Κύπρο λέγοντας: «Έχουμε και στην Κύπρο οικογένεια που έχασε 3 παιδιά. Είχαν κάποια κληρονομική πάθηση και αυτό εκδηλωνόταν σε κάποια ηλικία».

Όπως τόνισε ο Δρ. Κυθρεώτης υπάρχουν διάφορες παθήσεις που διαγιγνώσκονται μόνο στο καρδιογράφημα και όταν το παιδί πεθάνει δεν μπορούν να εντοπιστούν. Μάλιστα σημείωσε ότι όταν προκύψει περιστατικό αιφνίδιου θανάτου από καρδιοπάθεια, τότε όλα τα μέλη της οικογένειας θα πρέπει να υποβληθούν σε εξετάσεις.

Γενικά ανέφερε ότι ανάλογα με την ηλικία του ανθρώπου υπάρχουν και διαφορετικά αίτια, ενώ κάτω των 35 ετών είναι συνήθως κληρονομικές παθήσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Εμφανίζεται» ξανά ο καιρός του καλοκαιριού και φέρνει 40άρια - Δείτε ζωντανά την εξέλιξή του

Δουλειά με το ζόρι στον καύσωνα: Πόσα εξώδικα εκδόθηκαν - Εργοτάξια τερμάτισαν την λειτουργία τους λόγω παραβάσεων

Ανάλυση: Σε νέα εποχή οι σχέσεις ΗΠΑ – Κύπρου – Διεθνολόγος εξηγεί στο «Τ» για την άρση της υποχρέωσης για έκδοση visas

Υπόθεση Λύτρα: Η Σοφία Πολυζωγοπούλου ενεργοποίησε κατά λάθος το panic buttonΨάχνουν για τα λάθη ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Συνεδριάζει το εκτελεστικό γραφείο του ΔΗΚΟ - Στο πολιτικό γραφείο η ΔΗΠΑ

Ψάχνουν για τα λάθη ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Συνεδριάζει το εκτελεστικό γραφείο του ΔΗΚΟ - Στο πολιτικό γραφείο η ΔΗΠΑ

Το πολύ κακό αποτέλεσμα των διπλών εκλογών της 9ης Ιουνίου αποτιμούν τα κόμματα του κέντρου, τα οποία προσπαθούν να αντιληφθούν τι πήγε λάθος, παρά το γεγονός ότι οι πολίτες φαίνεται να έχουν στείλει σαφή μηνύματα με τη ψήφο τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top