ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επεισόδιο με γονιό που μπούκαρε σε σχολείο - Επιτέθηκε σωματικά και λεκτικά σε βάρος Διευθυντή

Επεισόδιο με γονιό που μπούκαρε σε σχολείο - Επιτέθηκε σωματικά και λεκτικά σε βάρος Διευθυντή

Απαράδεκτη και καταδικαστέα η βιαιοπραγία από γονιό σε βάρος Διευθυντή Σχολείου Μέσης Εκπαίδευσης, καταγγέλει σε ανακοίνωση της η ΟΕΛΜΕΚ.

Αυτούσια η ανακοίνωση:


Αναφορικά με το σοβαρό περιστατικό βίας από γονιό, ο οποίος εισήλθε χωρίς άδεια εντός σχολικού χώρου και προέβη σε πράξεις σωματικής και λεκτικής βίας σε βάρος Διευθυντή Σχολείου Μέσης Εκπαίδευσης, για την οποία έγινε επί τόπου επίσκεψη στο σχολείο από μέλη της Γραμματείας, η ΟΕΛΜΕΚ αναμένει από την Αστυνομία την ολοκλήρωση, το συντομότερο δυνατόν, της έρευνας που διεξάγει για το σοβαρό αυτό περιστατικό και τη λήψη απόφασης.
Τέτοιου είδους απαράδεκτες ενέργειες είναι καταδικαστέες από όπου και αν προέρχονται, ιδιαίτερα όταν αυτές προέρχονται από γονείς, τη στιγμή που οι εκπαιδευτικοί εν μέσω των πολλαπλών προβλημάτων που μεταφέρονται στα σχολεία, καταβάλλουν τεράστιες προσπάθειες για την μόρφωση και την διάπλαση ολοκληρωμένων χαρακτήρων των παιδιών τους, προς όφελος της κοινωνίας μας και προς όφελος μιας κοινωνία με αρχές και αξίες.
Στο πλαίσιo αυτό, η ΟΕΛΜΕΚ επαναφέρει, για μία ακόμη φορά, το αίτημα προς τον Υπουργό Παιδείας για τοποθέτηση Επιτηρητών Ασφαλείας στα Γυμνάσια για την προστασία των μαθητών / εκπαιδευτικών, τη φύλαξη των Σχολείων αλλά και την αποτροπή όσων επιχειρούν να εισέλθουν παρανόμως εντός των σχολικών χώρων. Διερωτώμαστε πραγματικά τι άλλο επικίνδυνο πρέπει να συμβεί, ώστε να ευαισθητοποιηθεί το ΥΠΠΑΝ να λάβει απόφαση για την προστασία των σχολείων μας και όσους συνυπάρχουν στους σχολικούς χώρους.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: 40χρονος οδήγησε το όχημα του εναντίον αστυνομικού - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με μώλωπες

Στην Κύπρο Μητσοτάκης και Ερντογάν στη μαύρη επέτειο της τουρκικής εισβολής

Εκπτώσεις: Πως να ξεχωρίσεις τις πραγματικές από τις πλασματικές - Όσα αναφέρει αρμόδιος στο «Τ»

Κύπρια κατέχει 12 πτυχία και δεν…σταματά: Η Μαρία μιλά στο «Τ» και εξηγεί ότι δεν υπάρχει ηλικία για την μόρφωση

Κατακλυσμός με υψηλές θερμοκρασίες αλλά και βροχές - Πού και πότε αναμένονταιΣε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top