ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Καμπάνα» σε υποστατικό στη Λευκωσία για το SafePass – Πλήρωσε 1000 ευρώ για μια μάσκα στη Λάρνακα

«Καμπάνα» σε υποστατικό στη Λευκωσία για το SafePass – Πλήρωσε 1000 ευρώ για μια μάσκα στη Λάρνακα

Το τελευταίο 24ωρο (από τις 06.00 της Δευτέρας μέχρι τις 06.00 της Τρίτης), πραγματοποιήθηκαν παγκύπρια από την Αστυνομία 1.671 έλεγχοι, ώστε να διαπιστωθεί η τήρηση των μέτρων και η εφαρμογή των διαταγμάτων του Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

 
Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια των ελέγχων προέκυψαν 13 καταγγελίες πολιτών και 6 καταγγελίες που αφορούν σε υποστατικά.
 
Όσον αφορά τους ελέγχους κατά επαρχία, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 392 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 5 καταγγελίες πολιτών και 4 υποστατικών, στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 180 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 3 καταγγελίες πολιτών και ενός υποστατικού, στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 385 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψε μία καταγγελία υποστατικού, στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 89 έλεγχοι, από τους οποίους δεν προέκυψε καμία καταγγελία, στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 361 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 5 καταγγελίες πολιτών, στην περιοχή Μόρφου πραγματοποιήθηκαν 105 έλεγχοι, χωρίς να προκύψει καμία καταγγελία.
 
Επίσης, παγκύπρια η Τροχαία διενήργησε 133 ελέγχους, χωρίς να προκύψει καμία καταγγελία. Από τους 1.671 ελέγχους, οι 26 αφορούσαν την Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία, χωρίς να προκύψει καμία καταγγελία.
 
Σε ερώτηση αναφορικά με τις καταγγελίες σε υποστατικά, ανέφερε ότι το μεγαλύτερο εξώδικο που εκδόθηκε ήταν €4.000 σε ένα υποστατικό στη Λευκωσία, επειδή ο υπεύθυνος επέτρεψε σε δύο υπαλλήλους να εργάζονται χωρίς safepass. Σε άλλα δύο υποστατικά στη Λευκωσία εκδόθηκαν πρόστιμα €500 στο καθένα γιατί οι υπεύθυνοί τους δεν είχαν στην κατοχή τους safepass, ενώ σε τέταρτο υποστατικό στη Λευκωσία εκδόθηκε πρόστιμο €1.500 επειδή ο υπεύθυνος δεν είχε στην κατοχή του safepass. Στη Λεμεσό εκδόθηκε πρόστιμο €750 σε ένα υποστατικό γιατί ο υπεύθυνος δεν έφερε έγκυρο safepass, ενώ στην επαρχία Λάρνακας εκδόθηκε πρόστιμο €1.000 σε ένα υποστατικό επειδή ένας υπάλληλος δεν έφερε μάσκα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στο νοσοκομείο δυο νεαροί - Τους κατήγγειλε 43χρονος για εισβολή στο σπίτι του και κατέληξε ο ίδιος με χειροπέδες

Νέο «θρίλερ» στον αέρα: Περιστατικό αναταράξεων σε πτήση της Qatar Airways - Τουλάχιστον 12 τραυματίες

Η Χαμάς έδωσε βίντεο με στρατιώτη που λέει ότι σκοτώθηκε σε τούνελ στη Τζαμπάλια - Διαψεύδουν οι IDF

Νυκτοβάτες φαίνεται να έβαλαν φωτιά στον ιππόδρομο Λευκωσίας

Έστειλαν επιστολή στον ΠτΔ οι περιβαλλοντικές οργανώσεις - Βλέπουν έλλειψη πολιτικής βούλησης για τον ΑκάμαΠυρκαγιά στη Μουτταγιάκα - Προστατεύονται μεμονωμένες κατοικίες - Εικόνες από το σημείο

Πυρκαγιά στη Μουτταγιάκα - Προστατεύονται μεμονωμένες κατοικίες - Εικόνες από το σημείο

Ενισχύονται οι δυνάμεις για την πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της Κυριακής 26/05, παρά το κοιμητήριο της Κοινότητας Μουτταγιάκα Επαρχίας Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top