Συνάντηση ΣΥΚΑΛΑ με Ειδικό Διαχειριστή της Λαϊκής Τράπεζας

Συνάντηση ΣΥΚΑΛΑ με Ειδικό Διαχειριστή της Λαϊκής Τράπεζας

Συνάντηση με τον Ειδικό Διαχειριστή της Λαϊκής Τράπεζας είχε χθες αντιπροσωπεία του ΣΥΚΑΛΑ αποτελούμενη από τον Πρόεδρο, Εκτελεστικά Μέλη του ΔΣ και νομικών συμβούλων του Συνδέσμου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΥΚΑΛΑ, στη συνάντηση που διήρκεσε πέραν των ενενήντα λεπτών έγινε εκατέρωθεν ενημέρωση και συζήτηση επί των θεμάτων που αφορούν την διαχείριση των εναπομεινάντων περιουσιακών στοιχείων της Λαϊκής.

Όπως αναφέρεται, η συζήτηση ήταν διεξοδική και η όλη συνάντηση παραγωγική, ενώ συμφωνήθηκε ότι θα ακολουθηθεί ένα πρόγραμμα επαφών αφού ορισμένα θέματα χρήζουν επεξεργασίας και από τις δύο πλευρές.

Η επόμενη συνάντηση θα γίνει στις αρχές Ιουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Την ισχυρή βούληση της κυβέρνησης για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό μετέφερε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά τη σημερινή συνάντησή του με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη.