ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Όλα ξεκινούν από τον εμβολιασμό» - Όλα όσα αποκαλύπτει η συγγενής της 33χρονης - ΒΙΝΤΕΟ

«Όλα ξεκινούν από τον εμβολιασμό» - Όλα όσα αποκαλύπτει η συγγενής της 33χρονης - ΒΙΝΤΕΟ

Για τον αιφνίδιο θάνατο της 33χρονης Φιλιώς και για την συνάντηση της οικογένειας σήμερα με τον Υπουργό Υγείας, στις 14:00 η ώρα, μίλησε συγγενικό της πρόσωπο στην εκπομπή Μέρα Μεσημέρι.

Η συγγενής της Φιλιώς, αναφέρθηκε στην συνάντηση που θα έχει η οικογένεια με τον Υπ. Υγείας στις 14:00 η ώρα και στα όσα θα συζητήσουν.

Περιμένουν την συνάντηση για να  καταθέσουν τα  γεγονότα ενώπιον του Δικηγόρου τους και για να ξεκαθαρίσουν αρκετά εκκρεμή ζητήματα.

Όταν ερωτήθηκε πότε θα γίνει η δεύτερη μεταθανάτια εξέταση απάντησε, «δεν έχουμε λάβει ακόμα σίγουρη απάντηση αλλά μιλάμε για αυτή την εβδομάδα, είναι πάρα πολλά τα ερωτήματα τα οποία πρέπει να απαντηθούν γι' αυτό και ζητήσαμε και θα γίνει παρουσία ιατροδικαστή που έχει ορίσει ο Υπ. Υγείας και δικού μας ιατροδικαστή που έχουμε ορίσει με την δικηγόρο μας».

«Στις 14:00 η ώρα θα είμαστε εκεί ώστε να καταθέσουμε τα γεγονότα της τραγωδίας μας. Είμαστε εν αναμονή των αποτελεσμάτων ώστε να μπορέσουμε κι εμείς να βγούμε και να πούμε ακριβώς  ότι έχει συμβεί, τα συμπτώματα ήταν εμφανή υπήρχε έγκυρη καθυστέρηση», εξήγησε.

Συνέχισε λέγοντας, «Όλα δείχνουν ότι υπάρχει πολύ έντονη ιατρική αμέλεια και απερισκεψία. Εδώ μιλάμε για μια αλυσίδα γεγονότων, έχουν γίνει άπειρα  λάθη δεν είναι μόνο το νοσοκομείο, όλα ξεκινούν από τον εμβολιασμό, το εμβολιαστικό κέντρο, τον ιδιώτη γιατρό και καταλήγουμε στο νοσοκομείο. Εμείς έχουμε κάνει καταγγελία στην Αστυνομία σε όλους».

Καταληκτικά, ανέφερε πως ενημερώθηκε η οικογένεια της, ότι αύριο στις 12:30 το μεσημέρι θα γίνει διαμαρτυρία έξω από τα επείγοντα του νοσοκομείου της Λάρνακας για τον αιφνίδιο θάνατο της Φιλιώς. Απευθύνθηκε προς τον κόσμο και εξέφρασε τη ευγνωμοσύνη της για την στήριξη τους: «Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, όλο αυτό τον κόσμο που μας στηρίζει σε αυτό τον δύσκολο αγώνα μας, για να δικαιωθούμε».

Δείτε το βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top