Νέος Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου, ο Γκούντερ Νέουχολντ

Νέος Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου, ο Γκούντερ Νέουχολντ

Νέος Καλλιτεχνικός Διευθυντής και Μαέστρος της Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου είναι ο Γκούντερ Νόιχολντ.

Ανακοίνωση του Ιδρύματος Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου αναφέρει ότι "κατόπιν προκήρυξης που έγινε για τη θέση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή – Μαέστρου της Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου, και μετά από μεγάλο αριθμό αιτήσεων και πολλαπλών σταδίων διαδικασίας επιλογής, τη θέση έλαβε ο διεθνούς φήμης μαέστρος, Γκούντερ Νόιχολντ".

Προσθέτει ότι "πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία και τιμή για την ορχήστρα και τη χώρα μας, να έχει τέτοιας εμβέλειας προσωπικότητες στον χώροτης Μουσικής και του Πολιτισμού γενικότερα".

Σημειώνεται ότι σύντομα θα πραγματοποιηθεί Διάσκεψη Τύπου στην παρουσία του Μαέστρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Επιδόθηκαν αργά την Παρασκευή οι εκθέσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Τμήματος Δασών, της Πολιτικής Άμυνας και της Αστυνομίας, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, σε σχέση με τις φονικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου.