Κέντρα Αναψυχής: Ικανοποιημένοι από τη μία για τα μέτρα, ανησυχούν από την άλλη για έλλειψη προσωπικού

Κέντρα Αναψυχής: Ικανοποιημένοι από τη μία για τα μέτρα, ανησυχούν από την άλλη για έλλειψη προσωπικού

Tην ικανοποίηση της για την άρση των περιοριστικών μέτρων εκφράζει η Ομοσπονδία Συνδέσμων Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής, σύμφωνα με τον πρόεδρό της, Νεόφυτο Θρασυβούλου.

Σε ανακοίνωση του ο κ. Θρασυβούλου σημειώνει πως η άρση των περιοριστικών μέτρων αποτελούν τονωτική ένωση για τα κέντρα εστίασης και διασκέδασης αφού επιτρέπεται ταυτόχρονα και στους ανεμβολίαστους να επισκέπτονται τους χώρους εστίασης. Πρόσθεσε επίσης πως ο στόχος και οι προβλέψεις τους για έναρξη λειτουργίας των επιχειρήσεων τους στα τέλη Φεβρουαρίου τους δικαιώνει.

Επιπρόσθετα ο κ. Θρασυβούλου σημειώνει πως η ΟΣΙΚΑ χαιρετίζει τις χαλαρώσεις για τα μέτρα από πλευράς Υπουργείου Υγείας και του Υπουργείου Μεταφορών σε σχέση με την διακίνηση στους αερολιμένες.

Παράλληλα ο Πρόεδρος της ΟΣΙΚΑ εξέφρασε την έντονη ανησυχία του για την δυστοκία στην εξεύρεση εργατικού δυναμικού και κάλεσε τα Υπουργεία Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων αλλά και Εσωτερικών να προβούν στις δέουσες ενέργειες για το πρόβλημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία για τις βουλευτικές: Οι αιχμές Αννίτας, ο εκνευρισμός Νικόλα, η πίεση Οδυσσέα και η «Βουλή εθνικής ενότητας» του Φειδία

Στην τελική ευθεία για τις βουλευτικές: Οι αιχμές Αννίτας, ο εκνευρισμός Νικόλα, η πίεση Οδυσσέα και η «Βουλή εθνικής ενότητας» του Φειδία

Μία εβδομάδα πριν από τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό στην Κύπρο εισέρχεται στην πιο κρίσιμη και πιο φορτισμένη φάση της προεκλογικής περιόδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE