Άννα Ζένιου: «Στα προσωπικά μου είμαι πολύ καλά, με τον Αλέξη Παππά έχουμε επαφές σε ανθρώπινο επίπεδο» - ΒΙΝΤΕΟ

Άννα Ζένιου: «Στα προσωπικά μου είμαι πολύ καλά, με τον Αλέξη Παππά έχουμε επαφές σε ανθρώπινο επίπεδο» - ΒΙΝΤΕΟ

Για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Αλέξη Παππά μίλησε η Άννα Ζένιου.

Η φιναλίστ του Bachelor ταξίδεψε στην Ελλάδα και παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό», που την εντόπισε.

Αρχικά, ξεκαθάρισε για τους λόγους που ήρθε στην Ελλάδα από την Κύπρο. «Έχω καποια επαγγελματικά σχέδια και βρίσκομαι στην Ελλάδα καθαρά για επαγγελματικούς λόγους. Στα προσωπικά μου είμαι πολύ καλά, δεν νομίζω από τις φωτογραφίες να βγάζει κανείς συμπέρασμα ότι είμαι με τον Αλέξη Παππά. Έχουμε επαφές σε ανθρώπινο επίπεδο», είπε χαρακτηριστικά.

Για τον χωρισμό του Αλέξη Παππά από την Αθηνά New York δήλωσε: «Είδα την ανάρτηση της Αθηνάς, όμως δεν ξέρω τι γίνεται, δεν έχω καθαρή εικόνα. Το μόνο που ξέρω είναι ότι η Αθηνά είναι στην Αμερική, δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Γενικά, στη ζωή μου δεν κάνω πισωγυρίσματα. Ίσως να είναι καλύτερα που ήρθαν έτσι τα πράγματα. Όταν είσαι μήνες μαζί με έναν άνθρωπο και ζεις έντονες στιγμές, θες να μάθεις για αυτόν, σε ανθρώπινο επίπεδο. Με τον Αλέξη δεν συζητήσαμε καθόλου για την Αθηνά ή το Bachelor, δεν ήθελα να μάθω».

 Δείτε το βίντεο:

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει: Σε επιφυλακή Νεπάλ και Κίνα - Η επόμενη καταστροφή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει: Σε επιφυλακή Νεπάλ και Κίνα - Η επόμενη καταστροφή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη

Νεπάλ και Κίνα προειδοποίησαν την Πέμπτη για νέο κίνδυνο πλημμυρών στα Ιμαλάια, καθώς δύο λίμνες που σχηματίστηκαν εκατέρωθεν των συνόρων τους απειλούν να υπερχειλίσουν, ενώ συνεχίζονται οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης μετά τις καταστροφικές πλημμύρες της Τετάρτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE