ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αναπάντητα ερωτήματα για τον θάνατο της 33χρονης - Ολοκληρώθηκε η δεύτερη νεκροτομή

Αναπάντητα ερωτήματα για τον θάνατο της 33χρονης - Ολοκληρώθηκε η δεύτερη νεκροτομή

Ολοκληρώθηκε η δεύτερη νεκροτομή στη σορό της 33χρονης ς Φιλιώς Μπαλάφα-Λέκκα, η οποία έχασε την ζωή της, την προηγούμενη εβδομάδα με τους συγγενείς της να καταγγέλλουν ιατρική αμέλεια.

Η δεύτερη νεκροτομή της 33χρονης διενεργήθηκε από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα, όπου εντόπισαν ευρήματα και θα σταλθούν δείγματα για ιστοπαθολογικές εξετάσεις με σκοπό να βρεθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της.

Υπενθυμίζουμε ότι σήμερα το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε εκδήλωση διαμαρτυρίας από συγγενείς και φίλους της οικογένειας έξω από το Νοσοκομείο Λάρνακας, αντιδρώντας για την καθυστέρηση που παρατηρήθηκε στη νοσηλεία της 33χρονης Φιλιώς όπως αναφέρει η οικογένεια της.

Παράλληλα οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται μετά την καταγγελία για ιατρική αμέλεια από την οικογένεια της 33χρονης, λαμβάνοντας καταθέσεις από το οικογενειακό της περιβάλλον και συλλέγοντας το ιατρικό ιστορικό της.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, η οικογένεια υποστηρίζει ότι ο θάνατος της 33χρονης οφείλεται στον εμβολιασμό, καθώς η θανούσα είχε ιστορικό θρομβοφιλίας και προχώρησε στην πρώτη δόση αφού την είχαν διαβεβαιώσει ότι μπορεί να το κάνει. Σε χθεσινές δηλώσεις του ο υπουργός ξεκαθάρισε πως η ενημέρωση που έχει ο ίδιος είναι πως ο θάνατος δεν σχετίζεται με το εμβόλιο ενώ έχουν δοθεί οδηγίες για έρευνα της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται η οικογένεια της 33χρονης Φιλιώς, λίγες μέρες μετά τη λήψη του εμβολίου η 33χρονη παρουσίασε μελανιές στο σώμα της και έσπευσε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου της χορηγήθηκε μία ασπιρίνη και μετά έλαβε εξιτήριο. Η κατάσταση της νεαρής μαμάς χειροτέρεψε μετά από μερικές μέρες με τον σύζυγο της να την μεταφέρει εκ νέου στο Νοσοκομείο, όπου τελικά κατέληξε.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο Βαφεάδης



Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διοικητική έρευνα διέταξε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου, σχετικά με τα αίτια της πυρκαγιάς στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, η οποία συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top