Άρης-Ομόνοια 0-2: Έχει ακόμα σφυγμό... - Διπλό με Μποτεάκ-Κακουλλή (BINTEO)

Άρης-Ομόνοια 0-2: Έχει ακόμα σφυγμό... - Διπλό με Μποτεάκ-Κακουλλή (BINTEO)

Η Ομόνοια νίκησε τον Άρη με 2-0 στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής με σκόρερ τους Μποτεάκ (51', πεν.) και Κακουλλή. Στους 31 βαθμούς η Ομόνοια στην 7η θέση, πέμπτο σερί ματς χωρίς νίκη ο Άρης που είναι στην 4η θέση με 35 βαθμούς.

Μοιρασμένο ήταν το α' ημίχρονο στο Τσίρειο, με την Ομόνοια να δημιουργεί πιο... απειλητικές φάσεις για την εστία του Βανά και τον Άρη να δημιουργεί προϋποθέσεις για το γκολ κυρίως με τον Στεπίνσκι.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE