Σκληρά ναρκωτικά βρήκαν σε διαμέρισμα 30χρονου - Εντοπίστηκαν επτά συσκευασίες με άσπρη σκόνη κοκαΐνη

Σκληρά ναρκωτικά βρήκαν σε διαμέρισμα 30χρονου -  Εντοπίστηκαν επτά συσκευασίες με άσπρη σκόνη κοκαΐνη

Άνδρας ηλικίας 30 ετών συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών. 

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Στηβ Θεοδούλου, Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου «γύρω στις 19.30 το βράδυ της Τρίτης 16 Φεβρουαρίου, μέλη της ΥΚΑΝ Αμμοχώστου διενήργησαν έρευνα στο διαμέρισμα άνδρα ηλικίας 30 ετών από το Παραλίμνι, αφού στην κατοχή του εντοπίστηκαν επτά συσκευασίες με άσπρη σκόνη κοκαΐνη συνολικού βάρους 3,5 γραμμαρίων και κάνναβη βάρους δύο γραμμαρίων».
 
Πρόσθεσε ότι «στην έρευνα στο διαμέρισμα του 30χρονου, εντοπίστηκε μία πλαστική συσκευασία που περιείχε 17 γραμμάρια κάνναβης, ένα μισοκαπνισμένο χειροποίητο τσιγάρο με ποσότητα κάνναβης και ένας πλαστικός μύλος αλέσεως με ποσότητα κάνναβης».
 
Ο άνδρας συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου για έκδοση διατάγματος κράτησης του.
 
Την υπόθεση διερευνά το Επαρχιακό Κλιμάκιο Αμμοχώστου της ΥΚΑΝ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εντοπίστηκαν πιστόλι και φυσίγγια σε τάφο – Τι εξετάζουν οι Αρχές

Εντοπίστηκαν πιστόλι και φυσίγγια σε τάφο – Τι εξετάζουν οι Αρχές

Πιστόλι κρυμμένο σε τάφο σε κοιμητήριο στη Λεμεσό εντόπισε σήμερα 13/5 η Αστυνομία Λεμεσού, το οποίο ενδέχεται να σχετίζεται με εγκληματική ενέργεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE